Onko saatavilla äänikirjoja kännykkään? Silloin kun ei täytä Celia-kirjaston vatimuksia....

Kysytty
20.2.2017

Onko saatavilla äänikirjoja kännykkään? Silloin kun ei täytä Celia-kirjaston vatimuksia....

Vastaus

Vastattu
20.2.2017
Päivitetty
20.2.2017

Äänikirjoja on saatavilla verkon kautta kuunneltavaksi, ja kuuntelu onnistuu hyvin myös kännykällä. Kotimaisten e-äänikirjojen valikoima ei toistaiseksi ole kovin suuri, mutta jatkossa niitä varmasti saadaan lisää.

Vaski-kirjastojen kotimaiset e-äänikirjat löytyvät Ellibs-sivulta osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/vaski/. Kirjaudu sisään kirjastokorttisi tunnuksella ja nelinumeroisella PIN-koodilla.

Nopein tapa saada näkyviin pelkät äänikirjat on täpätä ruudun yläosassa olevan hakulaatikon ("Etsi sisältöä") vieressä olevaa harmaata neliötä, jossa on kolme pistettä. Tästä aukeaa ikkuna, jossa on erilaisia hakusuodattimia. Ikkunan alalaidassa on tiedostomuotoja koskevia valintoja - ota ruksit pois e-kirjojen kohdalta, jolloin valittuna on enää äänikirjat.

Toinen tapa selata Vaski-kirjastojen e-äänikirjakokoelmaa on mennä kansalliseen eKirjasto-palveluun osoitteessa http://ekirjasto.kirjastot.fi/. Valitse ensin kirjastovalikosta Vaski-kirjastot. Skrollaamalla sivua hieman alaspäin voit valita näkyviin äänikirjat. Täällä näkyvät kotimaisten e-äänikirjojen lisäksi myös englanninkieliset äänikirjat.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.