Onko leppävirtalaisen mahdollista hakea kirjastokorttia sähköisen tunnistautumisen avulla. Onko em. korttia mahdollista käyttää myös muissa kirjastoissa e…

Kysytty
9.1.2019

Hei,
Onko leppävirtalaisen mahdollista hakea kirjastokorttia sähköisen tunnistautumisen avulla. Onko em. korttia mahdollista käyttää myös muissa kirjastoissa e-kirjojen lukemiseen?

Vastaus

Vastattu
10.1.2019
Päivitetty
10.1.2019

Leppävirran kirjaston kirjastokortin saa tulemalla henkilökohtaisesti kirjastoon. Mukana on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alla lisää tietoa:

https://leppavirta.fi/kayttosaannot

E-kirjapalvelut ovat kirjasto- tai kirjastokimppakohtaisia. Leppävirran kirjaston kortilla voi käyttää vain kirjaston omiin kokoelmiin hankittuja e-kirjoja. Ne löytyvät alla olevasta linkistä:

https://www.ellibslibrary.com/collection

Lisäksi on joitakin vapaasti saatavilla olevia digiaineistoja, jotka löytyvät kirjastot.fi-sivustolta: 

http://ekirjasto.kirjastot.fi/vapaasti-saatavilla

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Eiköhän sama edellytys "tulemalla henkilökohtaisesti kirjastoon" päde muuallakin? Leppävirtalaisen ei tarvitse rajoittaa kirjastonkäyttöään oman kunnan kirjastoon, mutta hieman matkustamista se edellyttää. Muissa vastauksissa on käynyt ilmi, että esimerkiksi maan suurimpaan eli Helmet-asiakasjoukkoon pääsee kunhan on osoite Suomessa (vaikkapa tilapäinen lomaosoite) ja käy henkilökohtaisesti hankkimassa kortin. - Tämän kirjoittajalla on neljän kirjaston asiakaskortit eri puolilta Suomea, sekä asuinkaupungista että asiointi- ja lomakohteista.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.