Miten saan omakustanneromaanini kirjaston valikoimaan?

Kysytty
4.8.2008

Miten saan omakustanneromaanini kirjaston valikoimaan?

Vastaus

Vastattu
5.8.2008
Päivitetty
5.8.2008

Omakustanteita hankitaan lähinnä kirjailijoilta ja kirjoittajilta, jotka asuvat Pohjois-Karjalan alueella tai joiden tausta ja tuotanto liittyvät Pohjois-Karjalaan jollakin tavalla.
Lähetä esittely ja mahdollisesti muuta materiaalia kirjasta ja itsestäsi sekä hinta- ja yhteystiedot sähköpostitse Joensuun pääkirjaston aikuistenosaston osastonjohtajalle. Jos haluat tarjota kirjaa myös Joensuun seutukirjaston muiden kuntien kirjastoille, kirjastonjohtajien yhteystiedot löytyvät seutukirjaston sivuilta http://seutukirjasto.jns.fi
Kysymyksiin omakustanteiden saannista kirjastojen kokoelmiin on vastattu Kysy kirjastonhoitajalta -palvelussa aikaisemminkin ja kerrottu, että Kirjastot.fi-sivuilla on Kirjallisuus-kanavalla Pienkustantajien uutuuksia –palsta http://www.kirjastot.fi/kirja...dotteet/ , jossa pienkustantajat voivat julkaista ilmoituksia uusista teoksistaan. Ohjeet julkaisuun ovat osoitteessa http://www.kirjastot.fi/fi-FI...umiohje/ . Kuvauksen teoksesta hintatietoineen voi myös lähettää osoitteella toimitus@kirjastot.fi. Aiemmista astauksista selviää myös, että BTJ-Kirjastopalvelulla, joka välittää kirjoja kirjastoihin on myyntiluettelo ja voit tarjota kirjaasi siihen. Yhteystiedot löytyvät sivun http://www.btj.fi/ kautta.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.