Otsikko
Miten löydän maailman seitsemän ihmettä ja muuta tietoa niistä suomeksi internetistä?

Kysytty

Miten löydän maailman seitsemän ihmettä ja muuta tietoa niistä suomeksi internetistä?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Kovin paljon tietoa Maailman seitsemästä ihmeestä ei internetistä tunnu löytyvän suomeksi. Tässä muutama osoite: Ari's Homepage (http://www.mantta.fi/~artele/sivu3.htm), Helsingin Sanomien lehtiartikkeli "Vain pyramidit pystyssä antiikin ajan ihmeistä" (http://www.helsinginsanomat.fi/uutisarkisto/20000106/ulko/20000106ul30…); Jokioisten keskustan ala-asteella näyttäisi olevan linkki Maailman seitsemän ihmettä (se ei toiminut kun yritin http://www.jokioinen.fi/keskusta/linkki.htm).

Löysin myös melko vanhan projektisuunnitelman osoitteesta http://users.evitech.fi/~heidiak/soke/a6b1prsu.htm, jossa mainitaan että projektiin osallistujat ovat kiinnostuneita seitsemästä ihmeestä ja haluavat tuottaa suomenkielistä tietoa niistä, koska sitä on niin vähän. Sivulla on yhteystietoja - voisit ehkä kysellä mitä projektille kuuluu.

Artemiin temppelistä löytyy (vähän) tietoa sivulta http://www.raahe.fi/~sya/matkat/artemis.html. Babylonin riippuvista puutarhoista löytyy melko kattava sivu osoitteesta http://users.utu.fi/helpaa/babylon.html. Hämeenlinnan kirjaston makupalojen historia-sivuilta saattaa myös löytyä linkkejä (os. http://www.htk.fi/kirjasto/histori1.htm), suurin osa niistä on kuitenkin englanninkielisiä.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.