Miten löydän ajankohtaiskeskustelupalstan internetistä? Siinä keskustellaan radion ohjelman mukaan juuri nyt kiivaasti jostain lakialoitteesta liittyen…

Kysytty

Miten löydän ajankohtaiskeskustelupalstan internetistä? Siinä keskustellaan
radion ohjelman mukaan juuri nyt kiivaasti jostain lakialoitteesta liittyen perhesuhteisiin. Miten etsin?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Jos on kyseessä radio-ohjelmassa esiin tullut asia, kannattaa varmaan käydä Ylen linkkilistasivulla ( http://www.yle.fi/linkkilista.html ), josta vierittämällä löytyy otsake Keskustelupalstat. Sen alla on linkit tv-ohjelmasarjoihin liittyviin yleisökeskusteluihin. Sivulla on lisäksi linkit kaikkiin Ylen ohjelmasarjoihin, myös radion.

Erityisesti perhettä koskevia keskustelufoorumeita löytyy osoitteesta http://www.suomi24.fi > Kulttuuri & viihde > Viihde & menot > Ajanviete > Keskustelu verkossa > Keskustelufoorumit > Lapsikeskustelu.

Lehdillä on myös keskustelufoorumeita, esim.:
Helsingin Sanomat: http://www.helsinginsanomat.fi (sivu toimii jähmeästi ja saattaa jopa jumiuttaa koneen) > keskustelut
Suomen Kuvalehti: http://www.jippii.fi/suomenkuvalehti

Molemmilla iltapäivälehdillä on omat keskustelufooruminsa.

Googlella ( http://www.google.com ) löytyy keskustelupalstoja hakusanalla keskustelufoorumit tai keskustelupalstat.

Jos chat, irc ja muut tosiaikakeskustelut kiinnostavat, niitä kannattaa hakea Makupalojen sivulta ( http://www.makupalat.fi/internet.htm#chat ).

Tietyn aiheen tai asian löytäminen keskustelufoorumeilta on työlästä ja edellyttää foorumeiden selaamista. Toisinaan keskustelujen puheenvuorot löytyvät yleisillä hakukoneilla, usein eivät. Googlella löytyy Soneran Elleissä käyty keskustelu hakusanalla perhesuhteet (http://forum.soneraplaza.fi/messages/78832976.html , Ellien osoite http://fi.soneraplaza.net/ellit ). Monilla keskustelufoorumeilla on foorumin oma sisäinen hakukone, joka hakee nimenomaan ao. foorumin kirjoituksiin sisältyviä sanoja.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.