Miten ihmeessä tuolta löytää yhtään vapaana olevaa äänikirjat? Missä on edes jonkinlainen alajaottelu äänikirjoista? Miksi suomi ja äänikirja ei pysy valittuna…

Kysytty
16.9.2020

Miten ihmeessä tuolta löytää yhtään vapaana olevaa äänikirjat? Missä on edes jonkinlainen alajaottelu äänikirjoista? Miksi suomi ja äänikirja ei pysy valittuna? Miten tää voi olla näin vaikeaa????

Vastaus

Vastattu
17.9.2020
Päivitetty
17.9.2020

Hei,

Kysymyksesi koskee varmaankin eKirjastoa, https://ekirjasto.kirjastot.fi/.

Äänikirjojen ja e-kirjojen alajaottelu toimii siten, että kun ylävalikosta valitsee vaikkapa äänikirjat, niin sen alta aukeaa pudostusvalikko, josta voi lähteä rajaamaan aineistoa tarkemmin. Esimerkiksi Kasvatus ja psykologia aiheen alta aukeaa vielä sivun vasempaan laitaan uusi valikko, jossa aiheet on jaoteltu edelleen pienempiin osakokonaisuuksiin.

Kielirajauksen saa tehtyä jokaisella sivulla olevasta kielivalikosta. Esimerkiksi, jos haluat tarkastella kaikkia suomenkielisiä kaunokirjallisuuteen pohjautuvia äänikirjoja, valitse Äänikirjat - > Kauno -> Kieli: Suomi.

Sen sijaan sellaista hakua, jonka kautta suoraan näkisi kaikki ei-lainassa olevat aineistot ei valitettavasti pysty tekemään eKirjaston kautta.

eKirjaston kehitystyö on käynnissä ja huomioimme kaikki saadut asiakaspalautteet. 

 

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.