Mistä voisin saada tietoa Suomessa myytävistä leluista? Esimerkiksi kuinka paljon leluja myydään (määrällisesti tai rahassa mitattuna) tai mitkä ovat…

Kysytty
10.11.2009

Hei.

Mistä voisin saada tietoa Suomessa myytävistä leluista? Esimerkiksi kuinka paljon leluja myydään (määrällisesti tai rahassa mitattuna) tai mitkä ovat suomalaisten suosikkileluja. Kerääkö jokin taho tilastoja aiheesta?

Vastaus

Vastattu
12.11.2009
Päivitetty
12.11.2009

Suosikkilelut vaihtevat, mutta nyt tyttöjen suosikkileluja ovat Hello Kitty tuotteet ja Petshop tuotteet sekä nuket. Poikien suosikkileluja ovat legot ja autot. Suomessa myytävistä leluista ei löytynyt tietoa. Forumin lelukaupan mukaan julkista tilastoa myytävistä leluista ei ole.

Hello Kitty: http://www.hello-kitty.co.uk/?p=about#Family
Pet Shop: http://www.hasbro.com/littlestpetshop/en_US/

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

En tiedä mistä löytää lelukauppojen jotain tuommoista listausta mutta jos haluaa löytää lelukauppoihin alennuskoodeja niin täältä löytyy suht hyvä listaus aina silloin tällöin: https://www.tarjoushaukka.fi/tarjous/lelut/ vastaavilta sivuilta varmaan saa kaivettua myös listan noista kaikista suomalaisista kaupoista.. kaiketi suomessa taitaa vallita aika pitkälti ulkomaalaiset ketjut.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.