Mistä sähköisistä tietokannoista kannattaa hakea tietoja Nokia yhtymästä ja johtaja Jorma Ollilasta, hänen julkaisemistaan kirjoista.

Kysytty
23.4.2001

Mistä sähköisistä tietokannoista kannattaa hakea tietoja Nokia yhtymästä ja johtaja Jorma Ollilasta, hänen julkaisemistaan kirjoista.

Vastaus

Vastattu
25.4.2001
Päivitetty
25.4.2001

Nokian verkkosivut ovat osoitteessa http://www.nokia.fi ja näiltä sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa. Verkossa on myös Helecon Enterprise -tietokanta, josta löytyy johtavien suomalaisten yritysten vuosikertomuksia ja sieltä löydät Nokian vuosikertomuksen useilta vuosilta. Heleconiin pääset osoitteesta http://helecon.hkkk.fi/ENTERPR/ Jorma Ollilan CV on osoitteessa http://www.nokia.com/inbrief/management/cv_ollila.html Jorma Ollila ei ole paljonkaan julkaissut kirjoja, mutta erilaisia artikkeleita toki. Linnea-tietokannoista voit etsiä Jorma Ollilan tekemiä julkaisuja. Linneaan kuuluvat mm. Linda, joka on korkeakoulukirjastojen yhteistietokanta ja Arto, joka on artikkeliviitetietokanta. Linnea-tietokantoja voit käyttää esim. Tampereen kaupunginkirjastossa.
Tampereen kaupunginkirjaston käsikirjastossa on käytettävissä erilaisia yrityshakemistoja ja CD-Katka, joka on Kaupparekisterin tietopankki ja sisältää perustiedot noin 479 000 yrityksestä mm.; kaupparekisterinumero, kaupparekisteriin merkitsemispäivä, yrityksen kotipaikka, yhtiömuoto, päätoiminimi ja osoite. Noin 393 000 yrityksellä löytyy myös yhteyshenkilö ja toimiala. Kaupparekisteristä yleensä saa tietoja yrityksistä. Patentti- ja rekisterihallituksen sivut löytyvät osoitteesta http://www.prh.fi/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.