Lainasin juuri e-kirjan Kerrostalo. Aloitin kirjan lukemisen mutta klikattuani oik yläkulman "omat tiedot" lainaamani kirja hävisi näytöltä enkä osaa avata…

Kysytty
4.4.2020

Lainasin juuri e-kirjan Kerrostalo. Aloitin kirjan lukemisen mutta klikattuani oik yläkulman "omat tiedot" lainaamani kirja hävisi näytöltä enkä osaa avata sitä uudelleen lukeakseni. Miten toimia?Kysyisin myös päättyykö laina aika automaattisesti?Paljon infoa on joten kovin helppo ohjelma e-kirjasto ei ole ensikertalaiselle. Mukavalta tuntuu muuten kunhan sen oppii.
Yst terv, Kristin Mollgren

Vastaus

Vastattu
6.4.2020
Päivitetty
6.4.2020

Hei,

Jos onnistuit lainaamaan e-kirjan, se löytyy edelleen omasta kirjahyllystäsi. Voit kirjautua vaikka suoraan aineiston tarjoajan palveluun, eli ellibslibrary.com. Tarvitset kirjautuessasi kirjastokorttisi numeron ja pin-koodin. Valitse täältä Oma kirjahylly - toiminto, ja teos löytyy täältä, mikäli lainaus on onnistunut. E-lainat palautuvat automaattisesti, kun laina-aika umpeutuu, eli palautuksesta ei tarvitse huolehtia. Mikäli haluat palauttaa lainan ennen laina-ajan päättymistä, se onnistuu myös tuon Oma kirjahylly - toiminnon kautta.

E-lainauksessa on tosiaan hieman ensin opettelemista, mutta kun on muutaman kerran lainannut e-aineistoa, niin lainaus ja käyttö helpottuvat.

 

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.