Lainasin Catherine Cooksonin Tyttö ja kartanonherra äänikirjan 14 vuorokaudeksi ekirjastosta. Kuuntelin sitä puhelimen nettiselaimen kautta. Mutta se ei…

Kysytty
24.4.2021

Hei!
Lainasin Catherine Cooksonin Tyttö ja kartanonherra äänikirjan 14 vuorokaudeksi ekirjastosta. Kuuntelin sitä puhelimen nettiselaimen kautta. Mutta se ei pysynyt päällä, kun puhelimen näyttö sammui. Kun suljin nettiselaimen ja etsin sovellusta sovellusksupasta. Kadotin aiemmin lainaamani, enkä löytänyt sitä, että voisin sen nyt palauttaa. En löytänyt play kaupasta myöskään kirjastosovellusta, mutta löysin ellipsin sovelluksen, jolla pystyis sen lainaamaan uudelleen. Nyt minulla on 2 samaa äänikirjaa lainattuna.

Vastaus

Vastattu
30.4.2021

Sinänsä tämä ei haittaa, koska e-kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan loputtua. Jos et siis löydä lainaasi, jotta voisit sen palauttaa, se hoituu sitten siinä vaiheessa itsestään, kun laina-aika loppuu. Jos olet lainannut aineiston Lapin kirjaston Ellibsin kautta, sen palauttaminen onnistuu kirjautumalla palveluun, ja käyttämällä palautustoimintoa joko Omassa Kirjahyllyssä tai aineiston lukuohjelmassa.

https://www.ellibslibrary.com/fi/instructions/7

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.