Kysyisin miten lainaisin kuuntelukirjoja? Miten saan luettelon, en osaa etsiä. Mikä se e-kirja sitten on?

Kysytty
1.9.2020

kysyisin miten lainaisin kuuntelukirjoja?
miten saan luettelon, en osaa etsiä. mikä se e-kirja sitten on? ajattelin jotakin sibeliuksen elämänkertaa esim. lainata.

Vastaus

Vastattu
1.9.2020
Päivitetty
1.9.2020

Vaski-kirjastojen e-kirjoja ja e-äänikirjoja voi kuunnella suoraan tietokoneella tai puhelimella ja tabletilla. Linkit e-kirjapalveluihin löydät kätevästi esimerkiksi verkkokirjastosta: https://vaski.finna.fi/Content/eaineistot

Kotimaiset teokset löytyvät Ellibs-palvelusta (https://www.ellibslibrary.com/vaski), johon kirjaudutaan kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Aihealueita voi selata kohdasta "Aihe" ja äänikirjat saa näkyviin erikseen kohdasta "Tiedostomuoto". Heti lainattavissa olevat teokset saa näkyviin kohdasta "Saatavuus". Kirjoja voi hakea myös suoraan yläreunan Haku-toiminnolla. Voit aina nollata hakurajaukset painamalla Ellibsin sivulla "Palauta oletusarvoihin" tai Vaski-logoa sivun vasemmassa yläreunassa. Jos kirja ei ole saatavilla, sen voi varata. Kaikki lainat ja varaukset löytyvät aina Ellibs-palvelusta, kohdasta "Oma Kirjahylly" sen jälkeen kun olet kirjautunut sisälle palveluun.

Löydät kirjaston kuvalliset ohjeet e-kirjojen ja e-äänikirjojen käyttöön täältä: https://vaski.finna.fi/Content/eohje

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.