Kirjastoammattilainen, yritän ladata tietokoneelleni Hemmo Vattulaisen e-kirjaa Parga - kaupunki Kreikassa. Mutta se on järkyttävän vaikeaa! En onnistu! …

Kysytty
5.6.2014

Hei kirjastoammattilainen,

yritän ladata tietokoneelleni Hemmo Vattulaisen e-kirjaa Parga - kaupunki Kreikassa.

Mutta se on järkyttävän vaikeaa! En onnistu!
Tarvitsen selkokielistä opastusta vaihe vaiheelta. Miten saisin sellaista?

Netin ohjeenne liian pitkät ja sekavat. Minulla on Mozilla firefox, mutta eipä siitä ollut apua. Lennän Pargaan jo 9.6., ja olisin tutustunut kirjaan mielelläni sitä ennen.

Vastaus

Vastattu
5.6.2014
Päivitetty
3.9.2014

Jos käytät nimenomaan tietokonetta etkä puhelinta tai mobiililaitetta :

1. Hanki itsellesi ilmainen Adobe ID-käyttäjätunnus, jonka voit ladata osoitteesta http://www.adobe.com/fi/. Klikkaa kuvaketta, jossa lukee "Kirjaudu sisään" ja sen jälkeen kuvaketta, jossa lukee "Eikö sinulla ole vielä tunnusta". Tee itsellesi tunnus. Tunnusta luotaessa tarvitset sähköpostiosoitteen.

2. Lataa tietokoneellesi Adobe Digital Editions -lukuohjelma. Ohjelman voit ladata osoitteesta http://www.adobe.com/fi/products/digital-editions/download.html. Latauksen yhteydessä sinulta kysytään luomaasi Adobe-ID käyttäjätunnusta. Sinun täytyy auktorisoida lataamasi ohjelma luomallasi tunnuksella.

3. Kirjaudu Ellibs-kirjapalveluun. Kirjautumisosoite on https://www.ellibslibrary.com/collection. Kirjautuessasi tarvitset Helmet-kirjastokortin tunnuksen ja pin-koodin.

4. Etsi haluamasi kirja.

5. Valitse laina-aika ja lataa kirja koneellesi.

Tähän asti sinulla on täytynyt olla koko ajan toimiva Internet-yhteys. Lataamisen jälkeen voit lukea kirjaa koneeltasi mistä tahansa. Jos tietokoneesi onkin tablettitietokone, lataa lukuohjelmaksi Bluefire Reader. Lukuohjelma ladataan joko Play-kaupasta (Samsung tai muu Android-laite) tai Apple-kaupasta (iPad)

Tarkemmat ohjeet osoitteesta:
http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Kirjat/Ohjeet_ekirjapalveluihin(25….

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.