Katsoin jo tyytyväisenä että olette erotelleet erikseen kohdat Ekirjat ja Ekirjat - vapaat, koska kyllä se niin on, että asiakkaat ensisijaisesti haluaa selata…

Kysytty
17.12.2014

Katsoin jo tyytyväisenä että olette erotelleet erikseen kohdat Ekirjat ja Ekirjat - vapaat, koska kyllä se niin on, että asiakkaat ensisijaisesti haluaa selata niitä ostettuja kirjoja ja siitä on vain haittaa, jos siellä väleissä pyörii vanhoja klassikoita tms. Eli idea hyvä. MUTTA kun katson Louna-kirjastoon kirjautuneena kohtaa Ekirjat, siellä pyörii silti niitä vanhoja (ruotsinkielisiä!) klassikoita, samoja mitä on kohdassa Ekirjat -vapaat???

Toinen kysymys: ollaan nyt ostettu käyttöön LM Tietopalvelujen eMagz-tietokanta. Koska se tulee näkyviin kohtaan Elehdet?

Vastaus

Vastattu
19.12.2014
Päivitetty
19.12.2014

Hei,

Tekijänoikeusvapaat e-kirjat tosiaan näkyvät eKirjastossa myös muiden e-kirjojen joukossa. Olemme päätyneet tähän ratkaisuun, koska kaikilla kirjastoilla ei ole käytössä lisensoituja e-kirjoja. Näiden kirjastojen e-kirja -valinnan kohdalla ei näkyisi silloin mitään aineistoa, vaikka heidän asiakkaillaan ovat käytössä nuo vapaat e-kirjat. Monen kirjaston toivomus onkin ollut, että vapaa aineisto näkyisi edellä mainitulla tavalla.

E-kirjastoa kuitenkin kehitetään edelleen, ja jos palautteissa toivotaan toisenlaista ratkaisua, niin siinä tapauksessa kehitämme käyttöliittymää sen mukaisesti.

eMagz-palvelu puolestaan ei ole etäkäyttöinen, joten kannattaa miettiä, onko asiakkaiden kannalta hyvä ratkaisu tiedottaa siitä eKirjaston kautta, jonka aineisto on etäkäyttöistä. Olisiko joku muu tiedotuskanava kuitenkin parempi ratkaisu?

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.