Joskus 1980- luvulla näin saamelaisuutteen liittyvän elokuvan, jonka nimeksi muistan Tiennäyttäjä. Onko elokuva minun kuvitelmani, vaisattuuko joku muukin sen…

Kysytty
20.1.2020

Joskus 1980- luvulla näin saamelaisuutteen liittyvän elokuvan, jonka nimeksi muistan Tiennäyttäjä. Onko elokuva minun kuvitelmani, vaisattuuko joku muukin sen muistamaan? Missä sen voisi vielä nähdä?

Vastaus

Vastattu
20.1.2020
Päivitetty
20.1.2020

Finnasta löysin VHS-kasettimuodossa Utsjoen kirjaston kokoelmasta. Tässä on linkki https://www.finna.fi/Record/lapinkirjasto.30770. Sieltä voi tarkistaa paremmin saatavuustietoja ja kysyä esimerkiksi kaukolainaamisen mahdollisuutta. https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kaukopalvelu linkistä löytyy lisätietoa kaukolainaamisesta ja omasta kirjastostakin voi kysyä lisää. 

Lisäksi voisi yrittää tiedustella Filmtownista, jossa se näyttää olevan vuokrattavissa. https://www.filmtown.fi/elokuvat/seikkailu/tiennayttaja/ Linkistä löytyy "tarkista saatavuus klikkaamalla ikonia" kohta, josta löytyy eri toimipisteiden yhteystiedot sekä sijainnit, joista voisi elokuvaa kysellä. 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.