Haluaisin uusia tai jos ei onnistu niin palauttaa lainaamani e-kirjan Meduusan Liike, Jaana Parviainen, mutta olen reissussa ja minulla ei ole mukana…

Kysytty
20.5.2017

Hei, haluaisin uusia tai jos ei onnistu niin palauttaa lainaamani e-kirjan Meduusan Liike, Jaana Parviainen, mutta olen reissussa ja minulla ei ole mukana kirjastokorttini numeroa. Pystytteköhän näin viestitse joko uusimaan tai kertomaan miten voin palauttaa tämän ettei sakkoja kertyisi. Kiitos etukäteen!

Vastaus

Vastattu
22.5.2017
Päivitetty
22.5.2017

E-kirjojen lainat palautuvat automaattisesti eräpäivänä. Niistä ei kerry myöhästymismaksuja. E-lainoja ei voi uusia, ei asiakas itse eikä kirjaston henkilökunta. Asiakas voi lainata kirjan uudelleen, mikäli siitä on vapaita kappaleita.

Lainan voi halutessaan palauttaa itse ennen eräpäivää lukuohjelmasta. Bluefire reader -ohjelmasta palautus tapahtuu kirjaluetteloikkunassa. Napsauta kirjan kohdalta oikeasta reunassa olevaa nuolipainiketta. Tämän jälkeen aukeaa uusi ikkuna, jossa voi valita kirjan palauttamisen.

Palautus Adobe Digital Reader -lukuohjelmassa tapahtuu
kirjastonäkymässä (Library view). Etsi lainattu kirja, ja napsauta hiiren oikeaa näppäintä kirjan kohdalla. Valitse aukeavasta valikosta "Return Borrowed Item".

Lainan voi palauttaa myös Ellibs-kirjaston kohdasta "oma kirjahyllyni", mutta tämä edellyttää kirjautumista kirjastokortilla ja pin-koodilla.

https://www.ellibslibrary.com/fi/instructions

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.