Haluaisin tietoa kirjailija Måns Gahrtonista ja kuvittaja Johan Unengesta. Sekä Anders Jacobbsonista ja Sören Olssonista. Haluaisin esim. internet sivujen…

Kysytty
21.1.2004

Haluaisin tietoa kirjailija Måns Gahrtonista ja kuvittaja Johan Unengesta. Sekä Anders Jacobbsonista ja Sören Olssonista. Haluaisin esim. internet sivujen osotteita, joista löytyisi tietoa kirjailijoista. Kiitos.

Vastaus

Vastattu
22.1.2004
Päivitetty
22.1.2004

Suomen kielellä löytyy Internetistä tietoa Anders Jacobssonista ja Sören Olssonista osoitteesta http://www.ouka.fi/kirjasto/teuvo/ Tuo on Oulun kaupunginkirjaston hyvä lasten- ja nuortenkirjallisuuden sivusto. Sieltä voit klikata Teuvon kirjailijatieto ja edelleen Ulkomaisia nuortenkirjailijoita, Jacobssonista ja Olssonista löytyy sieltä kyllä vain ihan perustiedot. Sen sijaan ruotsinkielinen sivu osoitteessa http://www.soren-anders.se/sa/index.asp on laajempi. Måns Gahrtonista löytyy ruotsinkielistä tietoa Evan & Adamin sivulta osoitteesta http://www.evaochadam.com/frames.htm Sieltä pääsee myös tekijöiden, Månsin ja Johanin, sivulle.
Måns Gahrtonista ja Anders Jacobssonista sekä Sören Olssonista löytyy kuitenkin parhaiten tietoa Mervi Kosken teoksesta Ulkomaisia nuortenkertojia 1 (2001), jota voit tiedustella lähikirjastostasi.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.