Haluaisin pikaisesti löytää tietoa Rooman Pantheonista, millaisia kirjoja tai millaista muuta materiaalia voisi löytää Helsingin tai Kirkkonummen kirjastoista?…

Kysytty
2.4.2004

Haluaisin pikaisesti löytää tietoa Rooman Pantheonista, millaisia kirjoja tai millaista muuta materiaalia voisi löytää Helsingin tai Kirkkonummen kirjastoista? Kiitos:)

Vastaus

Vastattu
2.4.2004
Päivitetty
11.10.2005

Pelkästään roomalaista temppeli Pantheonia käsitteleviä kirjoja ei Helsingin kaupunginkirjastosta tai Kirkkonummen kirjastosta löydy. Monissa Rooman matkaoppaissa tai Rooman arkkitehtuuria käsittelevissä kirjoissa tietoa temppelistä on. Pääkaupunkiseudun kokoelmia pääset selaamaan osoitteesta http://www.helmet.fi/ Kirjoita aihehaun tyhjään ruutuun Rooma tai sanahakuruutuun Rooma matkaoppaat tai Rooma arkkitehtuuri. Voit halutessasi rajata haun esim. vain suomenkielisiin oppaisiin.

Kirkkonummen kirjaston kokoelmiin pääset internetosoitteesta http://pegasos.atp.fi/session65F47D8FEC79F6F2D8AECF92FB28186B/fin/index… Kirjoita aihe/kohde-ruutuun Rooma tai Rooma + matkaoppaat tai Rooma + arkkitehtuuri.

Unesco-kuriiri-nimisen lehden vuoden 1995 numerossa 2 (s. 34-37) käsitellään temppeliä. Lehti on säilytetty Helsingin kaupunginkirjaston pääkirjastossa ja Puistolan kirjastossa.

Internetin kautta löytyy valtavasti niin tietoa kuin kuviakin Pantheon-temppelistä. Kirjoita esim. Google-hakuun (http://www.google.fi/) sana Pantheon ja halutessasi rajaa haku vain suomenkielisille sivuille.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.