Otsikko
Etsiskelen nuotteja Anastasia-piirretyn (1997) lauluista. Mistähän näitä löytyisi ja olisiko netissä? erityisesti etsisin kappaleen "Once upon a december"…

Kysytty

Etsiskelen nuotteja Anastasia-piirretyn (1997) lauluista. Mistähän näitä löytyisi ja olisiko netissä? erityisesti etsisin kappaleen "Once upon a december" nuotteja.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Kuopion kaupunginkirjaston kokoelmissa on Stephen Flahertyn nuottikirja ’Anastasia : vocal selections : piano, vocal, chords’, joka sisältää myös mainitsemasi kappaleen. Teos on tällä hetkellä lainassa. Varauksen voit tehdä joko soittamalla musiikkiosaston tietopalveluun tai netissä osoitteessa http://kirjasto.kuopio.fi/ , mikäli Sinulla on tarvittava PIN-koodi.

Tekijänoikeudellisista syistä ilmaisia nuotteja on verkossa hyvin rajoitetusti. Muun muassa seuraavista vapaasti saatavilla olevien nuottien hakemistoista kannattaa käydä tarkistamassa tarjontaa: http://www.8notes.com/ , http://www.freesheetmusic.net/ , http://www.free-scores.com/ . Voit myös mennä osoitteeseen http://www.makupalat.fi ja siellä kohtaan ’musiikki’. Linkin 'MP3. MIDI. lyriikka. soittimet' kautta voit etsiä verkossa saatavilla olevia (ulkomaisia) nuottimateriaaleja ja sanoituksia.

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.