Etsin suomenkielistä tekstiä terveydenhuollolle osoitettuun kiitoskorttiin. Löysin vain erilaisia runoja ja värssyjä ym. joista en pidä. Englanniksi löytyy…

Kysytty
18.8.2016

hei,
etsin suomenkielistä tekstiä terveydenhuollolle osoitettuun kiitoskorttiin. Löysin vain erilaisia runoja ja värssyjä ym. joista en pidä. Englanniksi löytyy paljon materiaalia, mutta niistäkään ei saa hyvä, toimivia - idiomaattisia käännöksiä. Kiitoksen aihetta on todella paljon, isoja ja tärkeitä, asioita, mutta tilaa kortissa on vähän. 'Kiitos hyvästä hoidosta' tmv. ei tule tässä kysymykseen, vaan tekstin tulisi olla perusteellisempaa ja kattavampaa, jotain syvällisempää ja henkilökohtaisempaa. Suunnittelen esittäväni kunnollisen kiitoksen suullisesti, ennen kortin antamista, mutta korttiin pitäisi saada myös jotain. Mistä saisin hyviä vinkkejä ja inspiraatiota? Oma kirjallinen imaisuni on todella heikkoa tällaisissa asioissa.
kiitos!

Vastaus

Vastattu
23.8.2016
Päivitetty
23.8.2016

Tällaisia "täsmäkiitoksia" emme onnistuneet löytämään. Alla on linkkejä sivuille, joilta löytyy monenlaisia kiitostekstejä, ehkä niistä löytyisi sopiva. Syvällisin ja henkilökohtaisin teksti syntyy ehkä kuitenkin itse kirjoittamalla.

https://varssyja.wordpress.com/kiittaen/

http://birgitmummu.vikki.fi/Runous/E-kortit/KORTTI/Kiitos/KiitosRunot.h…

http://www.positiivarit.fi/kiitos2

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.