Etsin Parikkalasta tietoja papiston laatimasta väestörekisteristä 1754. Mistä löydän tämän painettuna? Sukututkimusseuran kirjastosta? Onko Kansallisarkistossa?

Kysytty
17.5.2018

Hei, etsin Parikkalasta tietoja papiston laatimasta väestörekisteristä 1754. Mistä löydän tämän painettuna? Sukututkimusseuran kirjastosta? Onko Kansallisarkistossa?

Vastaus

Vastattu
18.5.2018
Päivitetty
18.5.2018

Aiheesta löytyy painettuna Heljä Pullin toimittama julkaisu nimeltään Parikkala papiston laatimassa Vanhan Suomen väestöluettelossa 1754.

Parikkalan kirjastosta löytyy sitä yksi kappale, joka on käytettävissä lukusalissa.

https://heili.finna.fi/Search/Results?lookfor=Parikkala+papiston+laatimassa+Vanhan+Suomen+v%C3%A4est%C3%B6luettelossa+1754+&type=AllFields&limit=20&sort=

Myös Sukututkimusseuran kirjastossa on yksi kappale, joka myöskin on käytettävissä vain kirjastossa.

http://web.genealogia.fi:2345/?PBFORMTYPE=01002&TITLEID=7217&SQS=1:Fin:1::3:100::HTML&PL=0

Kansallisarkistosta sitä ei löytynyt, sieltä löytyy alkuperäinen asiakirja Viipurin, Käkisalmen ja Kymenkartanon provinssien väestöluettelo v. 1754, josta nämä Parikkalan tiedot on haettu .

https://astia.narc.fi/astiaUi/search.php?hakutyyppi=normal&recordsCreator=L%E4%E4nintilit&query=Viipurin%2C+K%E4kisalmen+ja+Kymenkartanon+provinssien+v%E4est%F6luettelo&location=digi&classification=Asiakirjat&location=dig

Koska kyseinen aineisto on Karjalan Liiton julkaisema, niin se löytyy myös heidän käsikirjastostaan Karjalatalolta Helsingin Käpylässä, jossa siihen voi tutustua Karjalan Liiton toimiston aukioloaikoina.

https://www.karjalanliitto.fi/karjalaisuus/karjalatalo/kirjasto.html

 

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.