Ennen ilmaiselle kadunpätkälle otetaan käyttöön pysäköintimaksu. Asennetut kyltit neuvovat pysäköinnin olevan maksullista 9-19, max 4 tuntia. Kun automaatit…

Kysytty
18.11.2012

Ennen ilmaiselle kadunpätkälle otetaan käyttöön pysäköintimaksu. Asennetut kyltit neuvovat pysäköinnin olevan maksullista 9-19, max 4 tuntia. Kun automaatit eivät vielä ole käytössä, niin miten silloin saa pysäköidä ja tarvitseeko esimerkiksi käyttää parkkikiekkoa?

Kyseessä on itämerenkatu Helsingissä. Ennen muuttumista maksulliseksi alueella on ollut kahden tunnin luvallinen pysäköinti arkipäivisin (max 2h). Tällä hetkellä tästä ei ole enää opasteita.

Vastaus

Vastattu
22.11.2012
Päivitetty
28.11.2012

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta vastattiin kysymykseen näin:

"Itämerenkadun pysäköintipaikat on muutettu maksullisiksi pysäköintipaikoiksi liikennesuunnittelupäällikön 26.3.2010 tekemän päätöksen mukaisesti. Valitettavasti osa lippuautomaateista ei kuitenkaan ole asennuksessa tapahtuneen kömmähdyksen vuoksi vielä toimintakunnossa. Osa lippuautomaateista toimii kuitenkin ja lähimmälle toimivalle lippuautomaatille ei ole kuitenkaan kovin pitkä matka. Pyrimme saamaan kaikki lippuautomaatit toimintakuntoon mahdollisimman nopeasti."

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.