Asiakas tiedusteli puhelimen muistikorttiin liittyvää ongelmaa. Hän pähkäili, miten kuvat saa sieltä jos se on vioittunut. Toisin sanoen galleriasta ei enää…

Kysytty
19.1.2020

Asiakas tiedusteli puhelimen muistikorttiin liittyvää ongelmaa. Hän pähkäili, miten kuvat saa sieltä jos se on vioittunut. Toisin sanoen galleriasta ei enää löytynyt niitä kuvia. Mikä avuksi?

Vastaus

Vastattu
24.1.2020

Jos kortti on fyysisesti rikkoutunut, ei mitään ole tehtävissä. Jos tiedot ovat kadonneet mutta itse muistikortti toimii, voi tietoja yrittää palauttaa itse kytkemällä puhelimen tietokoneeseen ja lataamalla ilmaisen palautusohjelman kuten Recuva tai PhotoRec. Ohjelmat pystyvät palauttamaan ainakin osan poistetuista tiedostoista, jos muistikorttia ei ole alustettu, vanhan tiedon päälle ei ole kirjoitettu uutta tai tiedostot ole liian vaurioituneet. Ohjelmien toimivuus ja vaativuus vaihtelee, mutta linkissä listatut ovat parhaita ilmaisia vaihtoehtoja. Muussa tapauksessa voi kääntyä jonkin ammattimaisia tietojenpalautuspalveluita tarjoavan yrityksen puoleen.

 

https://www.pandorarecovery.com/best-recovery-apps.html

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?