Aion hankkia I-Padin ja siihenän saa ladattua e-kirjoja. Onko kirjastolla taällaiosta palvelua ja jos on niin voiko I-pad olla minkä merkkinen tahansa …

Kysytty
10.3.2014

Aion hankkia I-Padin ja siihenän saa ladattua e-kirjoja. Onko kirjastolla taällaiosta palvelua ja jos on niin voiko I-pad olla minkä merkkinen tahansa (ajattelen Apllestorea). Ja miten se lainaaminen tapahtuu? Kiitos

Vastaus

Vastattu
13.3.2014
Päivitetty
2.2.2019

Järvenpään kirjaston e-kirjavalikoima löytyy osoitteesta http://81.22.169.162/Scripts/Intro2.dll?boo1=AND&dat2=ellibs&dat5=0&dat….

E-kirjoja pystyy lukemaan iPadilla, mutta siihen tarvitaan Bluefire Reader -ohjelma, jolla kirjoja luetaan. Ohjelma on ilmainen. Tarkemmat ohjeet asentamiseen löytyvät osoitteesta http://www.jarvenpaa.fi/--E-kirjat--/sivu.tmpl?sivu_id=6322.

E-kirjavalikoima vaihtelee kirjastoittain. Pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoissa on laajat e-kirjavalikoimat, ja niitä pystyy käyttämään, jos hankkii HelMet-kirjastokortin. Kortin hankkiminen edellyttää ainoastaan, että hankkijalla on osoite Suomessa. Kortti hankitaan mistä tahansa HelMet-kirjastosta eli Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kauniaisten kaupunginkirjaston toimipisteestä, ja mukana täytyy silloin olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. HelMet-kirjastojen e-kirjapalveluista löytyy tietoa osoitteesta http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Kirjat/Kirjaudu_ekirjapalveluihin(….

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.