Koko kansa lukee 2020

Maaliskuussa on jälleen aika lukea e-kirjaa yhdessä koko ystäväpiirin, luokan tai lukupiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan ajan voit vapaasti viihtyä seuraavien e-kirjojen parissa:

Kampanjakirjat löytyvät 16. maaliskuuta alkaen osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Kampanjakirjoja voi käyttää myös oman kirjaston sivujen kautta,  Ellibs- tai Biblio-verkkopalveluissa, tai Ellibs- tai Biblio-sovelluksilla (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta). Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain oman kirjaston kirjastokortti, siihen liitetty pin-koodi, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat kaikkien yhtaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 16.3.–13.4.2020. Kampanja sai jatkoaikaa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Lisätietoja:

Kampanjan markkinointiaineistot

Voit ladata käyttöösi seuraavia markkinointiaineistoja Koko kansa lukee -kirjoista materiaalipankista:

  • Facebook-kansikuva
  • nettibanneri esim. Finnan-karuselliin
  • juliste (A3/A4)

Videot

Lyhyt tiedoteteksti

Kort informationstext

På svenska

Hela folket läser

 

 

eKirjasto   Like   Schildts & Söderströms   Otava   Ellibs