Tuulia Heinonen: Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja

Oletko tähti-, enkeli- vai luonnonhenki-ihminen? Maapalloa auttavat nyt monenlaiset ihmiset - Sinä saatat olla yksi heistä!

Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja sisältää kolme ennen julkaisematonta kirjaa. Kirjan ensimmäinen osa Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia.

Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa; se kertoo säteistä, enkelihierarkkiasta ja tehtävästämme maapallolla.

Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä selvänäkijöiden kuvausten perusteella. Mukana ovat myös yksisarviset, lohikäärmeet ja Panin maailma, samoin kuin Suomen merkitys maapallon muuttumisessa.

Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja on erittäin kattava ja käytännönläheinen kirja, joka antaa oivalluksia ja työkaluja henkiseen elämään tutustumisessa. Se sisältää runsaasti kanavointia ja meditaatioita, ohjeita ja kokemuksia henkimaailmasta. Saatavilla ei ole toista vastaavaa suomalaisen tekijän kirjoittamaa kirjaa!

Heinonen, Tuulia (2014). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi. 314 s. ISBN 978-952-5965-19-3 (A5-koko, sid., sis. 4-värikuvia).

Luokitus: UDK 13, YKL 15.9.

Asiasanat: yliluonnolliset olennot, henget, enkelit, mytologia; mietiskely, parapsykologia, selvänäkö; lapset; luonto, ympäristönsuojelu; luontaishoito

Tekstejä kirjasta ja kirjan teemoista: http://www.valmiixi.fi/search/label/Tuulia%20Heinonen

Lisätiedot: BTJ Kirjo 15/2014, Kirjavälitys ja http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

Olemme ottaneet lisäpainoksen Tuulia Heinosen Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja -kirjasta. Kyseessä on itse asiassa kolmen kirjan 314-sivuinen yhteisnide.

Tuulia Heinonen: Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja

Sen ensimmäinen osa Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia.

Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden kanssa sekä tehtävästämme maapallolla.

Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä ja Suomen merkityksestä maapallon muuttumisessa.

Heinonen, Tuulia (2020). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi. 2. muuttamaton lisäpainos. 314 s. ISBN 978-952-5965-19-3 (A5-koko, sid., sis. 4-värikuvia).

Lisätiedot: 

http://www.valmiixi.fi/2021/01/lisapainokset-tuulia-heinosen-ja-doreen.html

Booky, Kirjastopalvelu, Kirjavälitys ja http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.