Tekijänoikeusosio - Mediakasvatus?

Kirjastot.fin alustan ja ulkoasun vaihdon yhteydessä Mediakasvatus-sivuston yhtenä alaviitteenä toiminut tekijänoikeusosio katosi kaikessa hiljaisuudessa. Itsekin huomasin asian vain sitä kautta, kun rupesin ihmettelemään tekijänoikeudellisten kysymysten täydellistä loppumista.

Kun tätä asiaa on nyt yksi kollega minulta kysynyt, voin vain kertoa, että tekijänoikeusosio on luvattu jollain aikavälillä siirtää tänne Kirjastopro-kokonaisuuden alle. Tarkempaa aikataulua en tiedä, en myöskään tulevan osion rakennetta. Oletuksen mukaan siinä kuitenkin tulee olemaan samat elementit kuin ennenkin eli hiukan perustietoa, linkkejä ja sitten kysymysten esittämismahdollisuus vastausarkistoineen.

Kun hoidin tuon Mediakasvatuksen yhteydessä olleen kysymyspalstan vastauksia, en osaa pitää tätä palvelua hirveän tärkeänä, mutta kyllä sillekin tarvetta näytti olevan. Paremmassa paikassa - kuten tässä Kirjastopro-osiossa - kysymyksiä saattaa tulla taas enemmän kuin aikaisemmin. Olen luvannut jatkaa kysymyksiin vastaamista, vaikka lopetankin palkkatyöt kirjastossa.

Eletään siis toivossa.

Heikki Poroila

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?