Pienkustantajien uutuuksia

Kuvaus

Pienkustantajien uutuuksia

RAHAPUURAKKAUTTA

Score: 0

RAHAPUURAKKAUTTA on romanttinen viihderomaani. Se on kuplivaa kerrontaa rakkauden, hyvän ruoan, muodin ja kauniitten maisemien ystäville Helsingistä aina Pariisiin ja Espanjan Aurinkorannikolle Fuengirolaan. RAHAPUURAKKAUTTA on kirja, jota luetaan sohvan nurkassa, kesällä laiturin nokassa, tai vaikka lentokoneessa lomamatkalla - sitten kun taas lennetään. Kirja on pehmeäkantinen. Siinä on 394 sivua ja teksti on reilun kokoista. 

Jäänmurtaja Snow -lastenkirjasarja nyt myös e-kirja- ja äänikirjana

Score: 0

Hyvä Kirjastojen ja kirjallisuuden ystävä,

Jäänmurtaja Snow -lastenkirjasarjan kaikki kuusi osaa saatavilla nyt myös e-kirjana ja äänikirjana suoraan kustantajalta tai ellibsiltä sekä monelta muulta jälleenmyyjältä tulevaisuudessa.

Jäänmurtaja Snow -lastenkirjasarjassa koetaan jännittäviä seikkailuja talvisella merellä. Kirjasarjan käännösoikeuksia on myyty useaan maahan sekä siitä on kehitteillä animaatiosarja sekä mobiilipeli ja paljon muuta. 

Tapani Tukiainen: Tyrmistyttävä muutto

Score: 0

Todellisuuspohjainen Tyrmistyttävä muutto on kirjailija Tapani Tukiaisen kymmenes teos. Se vie keskelle muuton pyörteitä ja poikkeuksellista kevättä. Romaanien ja vaelluskirjojen lisäksi Tukiaiselta on ilmestynyt pyhiinvaelluskertomuksia.

Muuton laukaisema vyöry kaappasi mukaansa tulevaisuuden ja menneisyyden, risut ja ruusut, taloa suojelevat pyhimykset ja ilmassa pyörivät pirut. Rinne peittyi pölyyn ja jylinä tuntui jatkuvan loputtomiin…

Fantacor Ky julkaisee neljännen Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjan romaanin

Score: 0

Aapo Leisiön fantasiakirjasarja Pohjoisen legendat jatkuu uudella romaanilla Muukalainen. Fantacor Ky julkaisee kirjan suomeksi joulukuussa 2020.

Muukalainen jatkaa velho Arathuksen tarinaa, joka on tähän mennessä johdattanut hänet Casteniorin mantereelle örkkien ja haltioiden maille. Lukijat pääsevät mukaan Mioksen sisällissodan juonitteluihin ja taisteluihin sekä Wartheniorin eteläisiin osiin, jossa Gelendar menneet tapahtumat uhkaavat nuoren keisarikunnan rauhaa.

Liisa Salo: Kuttulan kesä

Score: 0

Liisa Salon kirjoittama Kuttulan kesä kertoo sanoin ja kuvin, millaista elämää Kuttulassa vietetään kesäaikaan. Tapahtumapaikkana on rauhallinen maalaisympäristö. Näyttelijöinä toimivat luonnonmukaista elämää ihannoiva perhe: isä, äiti ja 5- ja 12-vuotiaat lapset.

Eläimet ja koko ympäröivä luonto ovat vahvasti mukana. Kesä alkaa keväällä, kun jäät lähtevät järvestä. Se päättyy siihen, kun ensimmäiset lumihiutaleet tipahtelevat maahan.