Pienkustantajien uutuuksia

Kuvaus

Pienkustantajien uutuuksia

Afrikan eläimiä -kirjalle tausta- ja tukiaineistoa

Score: 0

Helpottamaan ja monipuolistamaan Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille -kirjan käyttämistä peruskoulun oheisaineistona kustantaja Naruska Saivo Oy on käyttäjäpalautteena tulleen ehdotuksen mukaisesti lisännyt sivustolleen kirjaan ja sen aihepiiriin liittyvää tausta- ja tukiaineistoa. Kirjan tekijät ovat Matti Uurinmäki ja 13-vuotias peruskoululainen Aapo Kärkkäinen.

Elämän vuoksi : runoja

Score: 0

Mauri Laakkonen aloitti runojen kirjoittamisen vuonna 2014 nimimerkillä Justin Larma.

Neljän runokirjan sarja Elämän kaarella, Elämän tyrskyissä, Elämän pisaroita ja Elämän sylissä ilmestyi 2015.

Kirjoissa vuorottelivat luonto- ja rakkausaiheiset runot itseironisten ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin kantaaottavien runojen kanssa ”suloisessa sekamelskassa”.

Ympäristö on tärkeä kaikille – ajankohtaisia selkokirjoja ruotsiksi

Score: 0

Ilmastonmuutos, muovia meressä ja saastunut ilma – joka päivä media täyttyy ympäristöuutisista. Sanat ovat ehkä liian pitkiä tai vaikeita henkilöille, joilla on lukihäiriö. Siksi tarvitaan selkokirjoja, jotka kertovat selkeällä kielellä, mutta ei liian yksinkertaisesti eri aiheista.

Selkokirjoja voi käyttää lisämateriaalina koulussa tai kielten oppimiseen.

Miljön är viktig för alla – aktuella lättlästa böcker

Score: 0

Klimatförändringar, plastskräp i haven och föroreningar i luften – media fylls varje dag med nyheter om miljön. Men ofta kan det vara komplicerat för personer med lässvårigheter att ta till sig material med långa eller svåra ord. Därför behövs lättlästa böcker, som diskuterar viktiga teman på ett begripligt språk, men inte för enkelt sätt.

Filip i skogen handlar om hur Filip hittar tunnor med gift i skogen. Boken rekommenderas för alla från lågstadiet.

Kainuun Pikkaraisia -sukukirja

Score: 0

Kainuun Pikkaraisia sukukirja kertoo Kainuun ja Pohjanmaan alueelle jo 1600 luvun alussa Karjalasta tulleista ja asumaan asettuneista Pikkaraisista. Kirjassa on paljon myös yleistä Suomen, Kainuun ja Pohjanmaan historiaa käsittelevää aineistoa: Artikkeleita ja karttoja.

Kirjoja voi  tilata sähköpostitse: erkki.kettunen@atk-rasti.fi.

Tilauksen tiedot: Laskun maksaja, toimitusosoite ja puhelinnumero (saapumisilmoitus tulee tekstiviestinä)