Pienkustantajien uutuuksia

Kuvaus

Pienkustantajien uutuuksia

Bunyan John, Jumalan talo. Runo.

Score: 0

Kirjasta Kristityn vaellus tunnettu John Bunyan (1628-1688) oli lahjakas runoilija. Sellaisena häntä ei juurikaan ole tunnettu, koska hän julkaisi runojaan vähin erin, usein muun kirjan yhteydessä. Hänen aikalaisensa ja maanmiehensä Shakespeare ja Milton ovat tunnetummat.

Runokirja Jumalan talo pyrkii vastaamaan kysymykseen: Millainen on todellinen kirkko? Yllättävää kyllä, tämä runokirja avaa Kristityn vaelluksen sisältöjä, ja päin vastoin.

Dietrich Gümbel: Yrttiuutteet ja värit kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin lähteenä

Score: 0

Jokainen meistä kokee jonkin määrätyn kasvin tai sen eteerisen öljyn tuoksun omalla tavallaan. Vasta tuoksun ja henkilökohtaisen tuntemuksen sopusointu tekee esanssin parantavan vaikutuksen mahdolliseksi.

Pekingin siivoojia kuvaava valokuvakirja Orange Street

Score: 0

Kiinan pääkaupungissa Pekingissä tuhannet siivoojat huolehtivat 21 miljoonan asukkaan suurkaupungin siisteydestä. Jokaisella ”kadunlakaisijalla” on alueenaan yksi katu, jolla he työskentelevät 7 päivää viikossa, 12 tuntia päivässä. Oransseihin työvaatteisiin pukeutuneet siivoojat ovat erottamaton osa Pekingin katukuvaa. Siivooja on Kiinassa hyvin alhaisesti arvostettu ammatti, etenkin kun ottaa huomioon miten tärkeä heidän roolinsa on kaupungin siistinä pitämisessä.

Brexitiä käsittelevä valokuvakirja Blueprint 2017–20

Score: 0

Kirja Blueprint 2017–20 käsittelee median vaikutusta Brexitiin liittyvään poliittiseen keskusteluun ja demokraattiseen päätöksentekoon. Uutisvideoita kuvannut Norman Behrendt tutkii minkälaisilla kuvilla on pyritty vaikuttamaan ihmisten kantoihin suuriin Brexit-teemoihin, kuten kansallisylpyteen ja maahanmuuttoon liittyen. Behrendtin syanotyyppien sininen väri heijastaa EU:n vaikutusta ja yhteyttä Iso-Britanniaan.

Suomi 25 vuotta Euroopan unionissa

Score: 0

Sigillumin uutuuskirja Suomi 25 vuotta Euroopan unionissa on toteutettu Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen ja Schuman-seuran yhteistyönä. Kirja koostuu kymmenestä artikkelista, joissa suomalaiset EU- ja Eurooppa-tutkijat tarkastelevat EU:n kehitystä omien painopistealueidensa kautta. Ajallinen jänne ulottuu 80-luvun murroksesta 2020-luvun alkuun. Teoksen tavoitteena on auttaa asettamaan Suomen EU-jäsenyyteen liittyviä ilmiöitä, ratkaisuja ja kehityskulkuja osaksi laajempaa integraatiohistorian kaarta ja kontekstia.

Jaska Mäkynen: Kuninkaan tie

Score: 0

Jaska Mäkynen on yksi suosituimmista tangokuninkaistamme ja tanssilavojen kestosuosikki. Tämä kirja on hänen elämänmakuinen tiensä lapsuudesta julkisuuden valokeilaan. Se on aito ja rehellinen, täyttä elämää. Se on kuninkaan tie.

Tangokuningas on noussut näkyväksi ja kuuluvaksi köyhästä lapsuudesta, eikä ole luovuttanut edes käytyään useamman kerran kuoleman partaalla. Hän on taistellut musiikkibisneksen raadollisuutta vastaan alistumatta levy-yhtiöiden ja ohjelmatoimistojen sanelupolitiikkaan.

Prinsessa Ruuti on hauskasti moderni suomalainen prinsessasatu

Score: 0

ISBN 978-952-69665-0-2

Prinsessa Ruuti

ISBN 978-952-69665-0-2

Prinsessa Ruuti tulistuu, koska hänen pitäisi harjata hiuksensa eikä hän saa uusia mekkoja ja peruukkeja kuten naapurivaltakunnan prinsessa Vanamo. Lisäksi Ruutin veli, erityisprinssi Kauno, ärsyttää prinsessaa. Äitikin on vihainen. Tunteet leiskuvat ja tulipalot riehuvat. Miten tästä selvitään?

ART IMAGES

Score: 0

A work of visual art; ART IMAGES contains two separate series;
The Heartbeat of Maunula and Meeting in 1970, which offer visual cultural experience in Southern Finland, regardless of time and place. Black-and-white and color tinted drawing Art images emphasize architecture, history, and literature. Art speaks. Discover and enjoy.

Rikoskirjailijat puhuvat - 41 haastattelua

Score: 1

Heikki Ollikainen: Rikoskirjailijat puhuvat - 41 haastattelua

Nimekkäät ja suositut rikoskirjailijat, 10 ulkomaista ja 28 kotimaista, puhuvat kirjoistaan ja työtavoistaan. Ruumiin kulttuuri -lehdessä julkaistuja haastatteluja. BoD - Books on Demand. 310 s. ISBN 978-952-80-4389-8


Täydet luettelointitiedot https://www.finna.fi/Record/anders.1851657