Pienkustantajien uutuuksia

Kuvaus

Pienkustantajien uutuuksia

HILPPA JA VEDENVÄKI, ISBN 978-952-69415-5-4, akvarellikuvitettu lastenkirja, 2.painos

Score: 0

Nyt 2. painos HILPPA JA VEDENVÄKI -kirjasta. Tarina kertoo nuorukaisesta, joka joutuu yllättäen Vedenväen valtakuntaan.

Hilppa saa tutustua Näkkiin,Vetehiseen, Veden Emäntään ja Akviliina -nimiseen vedenneitoon sekä moniin muihin Joen asukkaisiin.

Hilppa alkaa viihtyä Vedenalaisissa, mutta mitä sitten tapahtuukaan...

Hilppa ja Vedenväki on akvarellikuvitettu kertomus muinaissuomalaisista vedenhaltijoista ja heidän tehtävistään sekä luonnonsuojelun tärkeydestä - rakkauttakaan unohtamatta.

Teos soveltuu lapsille ja nuorille seitsemästä vuodesta ylöspäin.

Kun Espanjan aurinko pimeni

Score: 0

Anneli Lillkvistin uutuuskirja "Kun Espanjan aurinko pimeni" on tilattavissa 1.10. lähtien osoitteessa https://www.sannamariprittinen.com/shop hintaan 37€.

Keväällä 2020 Espanjassa kuolee kolmen kuukauden aikana 286 ihmistä joka päivä. Se vastaa tilannetta, jossa suuri matkustajakone syöksyisi maahan ajanjakson jokaisena päivänä. Kyse ei ollut kuitenkaan onnettomuudesta, vaan täysin uudenlaisesta uhasta, joka iski erityisen pahasti Etelä-Euroopan maihin. Koko maa joutui karanteeniin, mikä oli yksi maailman ankarimmista.

Valmentaja -elokuvan dvd ja blue ray ilmestyvät 1.12.2020

Score: 0

Menestyksen nälkää, riskejä, uskonsotureita ja miljardin euron liikeidea. Tuukka Temosen ohjaama Jari Sarasvuon elämäntarinaan pohjautuva elokuva avaa katsojalle maailman missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Elokuva kertoo myös tarinan pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee elämäänsä läpi etsien menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.  Elokuvan tarina kulkee läpi viisi vuosikymmentä ja mm.

Sukukirja Soinin Sauruperän Sauramäet ja Salot

Score: 0

Soinin Sauruperän Sauramäen ja Salon sukujen sukukirja esittelee Soinin kunnan Sauruperällä esiintyvien Sauramäen ja Salon sukujen sukujuuret ja osin nykypolvia. Koska Soinin ja sen lähipitäjien suvut ovat vuosisatojen ajan avioituneet keskenään, kirjassa mainitut esipolvet ovat samalla lukuisten muiden soinilaisten ja lähiseutujen sukujen esivanhempia. Siten sukutarkastelu kattaa Soinin ohella huomattavassa määrin mm.

John Bunyan, Kristityn vaellus

Score: 0

Kristityn vaellus (maailman toiseksi luetuin kirja) ilmestynyt Armo Kustannuksen julkaisemana 2020. Suomennos: Sirkka Perälä. 

Lainaukset Raamatusta ovat Raamattu kansalle ry:n käännöksen mukaiset. Muuten kirja on samanlainen kuin v 2018 ilmestynyt omakustanne, joka loppuunmyyty.

Kieli on nykyaikaista ja käännöstyö perinpohjaisen tarkka.

John Bunyan, Kristityn vaellus, Armo kustannus 2020. ISBN 9789519869162.

 

Rakkauden ja niukkuuden radikaali

Score: 0

Urheiluvalmennuksesta ja valmennuksen johtamisesta on ammennettu paljon oppia normaalin elämään. Marko Malvela on kirjoittanut asiaa sivuavan kirjan, mutta täysin uudesta näkökulmasta. Hän tutkii kirjassaan sitä, mitä urheilijalle itse asiassa tapahtuu tavoitteellisen valmennuksen aikana.

Lähtökohtana kirjassa on tarina Jipsistä, joka on etenkin golfin termi, kuvaten epävarmuutta ja heikkoa itseluottamusta suorituksessa. Malvelan kirja lähtee liikkeelle urheilumaailmasta, mutta avaa oven tarkastelemaan mitä tahansa ihmiselämän osa-aluetta.

Sahaaminen päättyy, elämä jatkuu

Score: 0

Eskolalainen Arto Ojakangas muistetaan näytelmiensä ohella 1900-luvun ensi vuosikymmeniin sijoittuvasta Pikkurata-romaanitrilogiastaan (Pölkynvälit, Linnunkantaja, Aurinkomutka). Omaelämäkerrallisia aineksia sisältävässä uutuusromaanissaan Haketta hiusrajassa hän astuu lähemmäs nykyaikaa, 1970-80-lukujen taitteeseen.