Pienkustantajien uutuuksia

Kuvaus

Pienkustantajien uutuuksia

Askeleittesi jäljet

Score: 0

Askeleittesi jäljet on koskettava, ammattivalokuvaajan kuvittama runoteos lähinnä vanhemmuuden kivuista, onnesta, kasvusta ja ennen kaikkea rakkaudesta. Kirja on myös sisustuksellisen kaunis 136 -sivuinen, laadukas teos. Se julkaistiin lokakuussa -22  ja sopii erinomaisesti kaikille vanhemmille tai niille, joilla on tai on joskus ollut vanhempi, ja myös vanhemmiksi tuleville.

Ming-Men-kustantamon kirjat Valmiixi-pienkustantamolta

Score: 0

Olemme tehneet Ming-Men-kustantamon kanssa sopimuksen sen julkaisemien kirjojen myynnistä. Toimimme siten jatkossa Ming-Menin kustantamien kirjojen tukku- ja vähittäismyyjänä.

Sopimus koskee Elina Hytösen kirjoittamia kirjoja Lohikäärmeen lääketiede, kiinalaisen lääketieteen perusteet (2020) ja Lohikäärmeen lääketiede II, meridiaanit ja pisteet (2019) sekä Hytösen ja Kirsi Lohtajan kirjaa Rokotteet ja vaiettu tieto (2020).

Yksi laulu yli muiden

Score: 0

Yksi laulu yli muiden sisältää kantaesityksen saaneita kulttuurihistoriallisia näytelmiäni vuosilta 2000–2021. Ne kertovat heräävän kansakunnan tähdistä tarinoita, joita et ole ennen tiennyt. 1900-luvun alun värikkäät taiteilijapersoonat loivat uutta ja valmistivat maaperää Suomen itsenäistymiselle. Heidän taiteensa innoittamana syntyi suomalainen kansallinen identiteetti. Toisaalta monet heistä herättivät pahennusta elämäntavoillaan, eikä aivan syyttä.

Ober, Sinatra & Zucker: Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö, 3. p.

Score: 0

Ihmiset ovat kautta historiansa vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen varauksen. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle.

SVUL:n vuosisata

Score: 0

Suomen Urheilumuseosäätiö sr kustantama ja Kalle Virtapohjan toimittama historiateos SVUL:n vuosisata ilmestyi 17.12.2022.

Ensimmäinen kokonaisvaltainen tutkimus Suomen Valtakunnan Urheiluliitosta (SVUL) kertoo, kuinka siitä tuli Suomen mahtavin urheilujärjestö 1900-luvulla. Järjestön perustamiseen sekä varsinaisen toiminnan päättymiseen liittyy runsaasti vaiettuja ja tähän asti vain vähän tunnettuja asioita. Arkistojen uumenista on löytynyt runsaasti aineistoa, joka täydentää kuvaa Suomen urheilun värikkäästä historiasta.

 

496 sivua