Tietokirja henkisen ja hengellisen väkivallan muodosta, joka on hyvin vähän tunnettu.

TUSKASTA NOUSEE AAMU - Hengellisen auktoriteetin suorittama seksuaalinen, taloudellinen, emotionaalinen ja sosiaalinen hyväksikäyttö, sekä siitä selviytyminen.

Kirjoittajat: Marjo Ojalammi ja Elena Lindström,

Kustantaja: Bona Anima, Julkaistu:18.3.2020. Koko: 14,8 cm*21 cm. Sivumäärä: 228. Pehmeäkantinen.

ISBN: 978-952-69415-1-6

Elenan tarina ja sen analyysi, sekä tietopaketti tästä vaietusta aiheesta.

Tietokirja henkisen ja hengellisen väkivallan muodosta, joka on erittäin kätkeytyvää, eli siitä tiedetään hyvin vähän. Kyseessä on uskonnollisen auktoriteetin käyttämä hengellinen manipulaatio vaikutuspiirissään olevaa aikuista ihmistä kohtaan. Tämä voi johtaa monimuotoiseen hyväksikäyttöön - myös seksuaaliseen.

Ilmiöllä ei ole täsmällistä suomenkielistä termiä. Tässä teoksessa käytetään termiä "kietominen". 

Hengellinen ja spirituaalinen ulottuvuus mahdollistaa hyväksikäyttäjälle hallinnan ja vallan mahdollisuuden, jota muissa henkisen ja seksuaalisen hyväksikäytön muodoissa ei ole.

Vaikka uhri on aikuinen, hänen on erittäin vaikea huomata sitä tosiseikkaa, että suhde, johon hän on ajautunut, ei ole kahden tasaveroisen aikuisen rakkaus- ja kumppanuussuhde.

Elena pääsi lopulta  irti taitavan uskonnollisen narsistin luomasta valheellisesta ja monin tavoin vahingollisesta suhteesta. Tarinassaan hän kertoo peittelemättömästi miten hän joutui keinoja kaihtamattoman auervaara-pastorin kuristusotteeseen, ja monen vuoden päästä pääsi vapaaksi.

Tietokirja on tarkoitettu paitsi vertaistueksi myös välineiden antamiseksi ilmiön tunnistamiseen, käsittelemiseen, ja estämiseen.

Kirjan kirjoittajista:

Elena Lindström on kirjailijanimi, jonka taakse kätkeytyy keski-ikäinen, monipuolisesti lahjakas nainen, joka toimii nykyään tutkijatohtorina suomalaisessa yliopistossa.

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologian maisteri, joka työskentelee paitsi kirjailijana ja kustantajana myös terapiatyössä omassa Bona Anima -yrityksessään.

 

https://www.bod.fi/kirjakauppa/tuskasta-nousee-aamu-marjo-ojalammi-9789526941516

 

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?