Tapani Tukiainen: Tyrmistyttävä muutto

Todellisuuspohjainen Tyrmistyttävä muutto on kirjailija Tapani Tukiaisen kymmenes teos. Se vie keskelle muuton pyörteitä ja poikkeuksellista kevättä. Romaanien ja vaelluskirjojen lisäksi Tukiaiselta on ilmestynyt pyhiinvaelluskertomuksia.

Muuton laukaisema vyöry kaappasi mukaansa tulevaisuuden ja menneisyyden, risut ja ruusut, taloa suojelevat pyhimykset ja ilmassa pyörivät pirut. Rinne peittyi pölyyn ja jylinä tuntui jatkuvan loputtomiin…

Kirjan päähenkilö vertaa ahdistuneena itseään Berlin Alexanderplatzilla seisseeseen Franz Biberkopfiin, kovan kohtalon kokeneeseen entiseen muuttomieheen ja sementtityömieheen. Vaimo piirtää lintuja, mutta mustarastaiden sirkutukset alkavat vähän kerrassaan hiljentyä.

”Muuttoja muuttojen perään. Lintuja, ihmisiä, Suomeen eksyneitä kattohaikaroita. Taivaan reunalle kohti parempaa elämää kurkottavia ihmispoloisia….”

9789525965629

Tukiainen, Tapani (2020). Tyrmistyttävä muutto. Kurikka: Valmiixi. 168 s. Kuvat: Tapani Tukiainen. Kannen kuvat: Sirkku Tukiainen. ISBN 978-952-5965-62-9 (kuv.).

Ilmestymisaika: 11/2020, huom. kustantajan ennakkomyynnissä ilmestymiseen saakka!

Luokitus: UDK 894.541, YKL 84.2.

Asiasanat: muutto, elämänmuutokset, tunteet, pelko, unet, Helsinki, katolisuus; romaanit, kaunokirjallisuus

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2020/11/tapani-tukiainen-tyrmistyttava-muutto.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.