Talvikki Lusa & Heikki Mahlamäki: Metsänpoikia

Talvikki Lusan ja Heikki Mahlamäen Metsänpoikia-kirja yhdistää valokuvia, grafiikkaa ja runoja: kirja on yhtä aikaa taidekirja, kuvateos ja lorukirja.

Metsänpoikia vie lukijan luontoretkelle ja muistuttaa, miten teknistyvässä maailmassa suurimpia ihmeitä eivät ole älylaitteiden uusimmat innovaatiot, vaan kotimaamme, ja vähän kaukaisempienkin maiden, erilaiset piipertäjät ja pörriäiset, loikkivat ja lentävät tassuttajat ja siivekkäät, hienointa arkkitehtuuria edustavat kasvit - koko luonto.

Taidekuvat kertovat inhimillisen elämän sattumuksista usein allegorisesti: eläinhahmojen kautta omille erheille on helpompi nauraa ja ehkä ottaa opiksikin. Lastenlorujen avulla teos kannustaa aikuisia ja lapsia lukemaan yhdessä ja löytämään tekstien kautta kuvista jotain uutta.

Metsänpoikia

Lusa, Talvikki & Mahlamäki, Heikki (2017). Metsänpoikia: grafiikkaa, loruja ja valokuvia luonnon kummallisuuksista. Teuva: Valokuvapalvelu Heikki Mahlamäki. 136 s. ISBN 978-952-93-8899-8.

Kirjan esittely ja tilaukset suoraan VALMIIXI-pienkustantamolta: http://www.valmiixi.fi/2018/09/talvikki-lusa-heikki-mahlamaki.html

Kaikki VALMIIXI-pienkustantamon julkaisemat kirjat: http://pienkustantamo.blogspot.com/search/label/julkaisu

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?