Sarianna Suorsa: Rising Moon - Surulaulu

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja on saamassa odotetun jatkon! Kirjalle on avattu kampanja ja se on nyt tilattavissa ennakkoon 1, 2 tai 3 kirjan paketteina. - Tule mukaan tekemään nuoren kirjailijan unelmasta totta!

Fantasia-trilogian Surulaulu-nimisessä päätösosassa Tegan Roy herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Hän löytää lopulta paikan jonne kuuluu, perheensä ja ystäviä. Kaikkea sitä uhkaa kuitenkin sota, jonka Cedrig aikoo toteuttaa liittolaistensa kanssa. Cedrig on edelleen Teganin perässä, ja hän punoo inhottavia juonia satuttaakseen ja heikentääkseen tätä.

Lunar Eclipsen sotilaskoulussa Alisha ja Alaric valmistautuvat sotaan ystäviensä kanssa. He suunnittelevat myös pakoa päästäkseen Teganin luokse. Dante pysyy heidän suojanaan, mutta aikoo taistella Lunar Eclipsen rinnalla Rising Moonia vastaan.

Sota syttyy, ja Rising Moon ja Tegan ovat alakynnessä. Heillä on yksi ainoa valttikortti sodan voittamiseen. Onnistuvatko he käyttämään sen? Kuinka paljon Tegan on valmis menettämään voittaakseen sodan?

9789525965087

Sarjan ensimmäinen osa Evanescent - Katoavainen ilmestyi vuonna 2015 ja toinen osa Kaikkivaltias vuonna 2016. Suorsa on kirjoittanut kirjasarjaansa nuoresta asti ja kolmas osa, Surulaulu, päättää sen. Sarja on hänelle todella tärkeä, ja se on kehittänyt ja kasvattanut häntä kirjailijana paljon.

Suorsa, Sarianna (2020). Rising Moon: Surulaulu. III osa. Kurikka: Valmiixi. Noin 300 s. ISBN 978-952-5965-08-7. Ilmestymisaika 2020.

Luokitus: UDK 894.541, YKL 84.2

Kirjan kampanja: https://mesenaatti.me/1759/rising-moon-astu-fantasiamaailmaan/

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2020/02/sarianna-suorsa-rising-moon-surulaulu.html

Lisätiedot kustantajalta: http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?