Sarianna Suorsa: Rising Moon, Surulaulu

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja saa odotetun jatkon! Sarjan ensimmäinen ja toinen osa ovat Evanescent - Katoavainen ja Kaikkivaltias. Fantasia-trilogian päättää Surulaulu, joka toimii hyvin myös itsenäisenä teoksena.

Tegan Roy herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Sieltä hän löytää paikan jonne kuuluu, perheensä ja ystäviä. Kaikkea sitä uhkaa kuitenkin sota, jonka Cedrig aikoo viimein toteuttaa liittolaistensa kanssa. Cedrig on edelleen Teganin perässä, ja hän punoo inhottavia juonia satuttaakseen ja heikentääkseen tätä.

Lunar Eclipsen sotilaskoulussa Alisha ja Alaric valmistautuvat sotaan ystäviensä kanssa. He suunnittelevat myös pakoa päästäkseen Teganin luokse. Dante pysyy Alishan ja Alaricin suojana, mutta aikoo taistella Lunar Eclipsen rinnalla Rising Moonia vastaan.

Sota syttyy, ja Rising Moon ja Tegan ovat alakynnessä. Heillä on yksi ainoa valttikortti sodan voittamiseen. Onnistuvatko he käyttämään sen? Kuinka paljon Tegan on valmis menettämään, jotta hän voi voittaa sodan?

9789525965087

 

Suorsa, Sarianna (2020). Rising Moon: Surulaulu. III osa. Kurikka: Valmiixi. 320 s. ISBN 978-952-5965-08-7 (A5-koko). Ilmestymisaika 11/2020.

Luokitus: UDK 894.541, YKL 84.2

Asiasanat: fantasia, scifi, vaihtoehtoishistoria, sota, rauha, aikuisuus, elämäntaito, tietoisuus; romaanit, kehitysromaanit, fantasiakirjallisuus, seikkailukirjallisuus, tieteiskirjallisuus, kaunokirjallisuus

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2020/02/sarianna-suorsa-rising-moon-surulaulu.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -trilogian päätösosa, Surulaulu, julkistetaan lauantaina 12.12.2020 Rovaniemen pääkirjastossa (os. Jorma Eton tie 6). Julkistamistilaisuuksia on kaksi, alkaen klo 11.30 ja 13.30 rajoitetun osallistujamäärän vuoksi (max. 20 hlö/tilaisuus). 

Varmista oma paikkasi laittamalla viestiä kirjailijalle Facebookissa tai kustantajan kotisivujen kautta. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

9789525965087

Tilaisuuksissa kirjailija kertoo fantasiatarinan kirjoittamisesta ja signeeraa kirjojaan, joita on myös mahdollista ostaa. 

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

- kustantajan kotisivut: http://www.valmiixi.fi/search/label/Sarianna%20Suorsa

- kirjailija Facebookissa: https://www.facebook.com/kirjailijasariannasuorsa

- kirja Twitterissä: https://twitter.com/rm_surulaulu

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.