Rakkauden ja niukkuuden radikaali

Urheiluvalmennuksesta ja valmennuksen johtamisesta on ammennettu paljon oppia normaalin elämään. Marko Malvela on kirjoittanut asiaa sivuavan kirjan, mutta täysin uudesta näkökulmasta. Hän tutkii kirjassaan sitä, mitä urheilijalle itse asiassa tapahtuu tavoitteellisen valmennuksen aikana.

Lähtökohtana kirjassa on tarina Jipsistä, joka on etenkin golfin termi, kuvaten epävarmuutta ja heikkoa itseluottamusta suorituksessa. Malvelan kirja lähtee liikkeelle urheilumaailmasta, mutta avaa oven tarkastelemaan mitä tahansa ihmiselämän osa-aluetta.

Kirja sopii urheilijalle, valmentajalle, opettajalle, johtajalle, vanhemmalle ja kenelle tahansa lukijalle. Oleellista kirjassa on se, että se mahdollistaa lukijan elämän tarkastelun. Se toimii kuin peilinä jopa asioille, joita lukija välttämättä edes aikaisemmin ollut tiedostanut.

Kirja on herättänyt keskustelua ja on ollut aiheena myös YLE:n Urheiluhullut ohjelmassa. Teos on myös arvosteltu blogissa ja kirjailijasta henkilökuvaa tuoreessa Golf-lehdessä

Kirjasta lisää tietoa ja tilaukset: tilaukset(@)sprinttitalli.com

Sprinttitalli 2020

ISBN 978-952-94-3398-8

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?