Ober, Sinatra & Zucker: Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö, 2. p.

Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa, mikä edistää terveyttä ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä.

Ihmiset ovat kautta historiansa vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen varauksen. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle.

Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet. Kirjan ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker.

Kirjan 2. painos on tarkistettu ja laajennettu. Se sisältää myös maadoittumisesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten yhteenvetoja. Ota yhteys maahan ja parane!

9789525965339

Ober, Clinton, Stephen Sinatra & Martin Zucker (2018). Maadoittuminen kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 2. tark. & laaj. painos. Kurikka: Valmiixi. 302 s. Etukannen kuva: C. Gripenberg, takakannen kuva: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-33-9 (kuv.).

Luokitus: UDK 615.8, YKL 59.4

Asiasanat: luonnonparannus, luontaishoito, vaihtoehtolääkintä, itsehoito, terveysvaikutukset, terveys; sähkömagneettiset ilmiöt, maadoittuminen

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2018/02/maadoittuminen-kaikkien-aikojen-tarkein.html

Lisätiedot: BTJ Digikirjo, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

- Huonomaineinen stressikin voi olla hyväksi, mutta toimiakseen se tarvitsee vastapainoksi jotain muuta, kuten esimerkiksi maadoittumista, kirjoittaa Saaga Saarnisola Kolmassilma.net-sivustolla.

Maadoittuminen on tulevaisuuden lääketiedettä, jolla hoidetaan menestyksekkäästi muun muassa pikku keskosia.

Saarnisola on arvostellut Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirjan. Sen on kustantanut Valmiixi. Pitkä artikkeli on luettavissa kustantajan kotisivujen kautta. 

Ober, Clinton, Stephen Sinatra & Martin Zucker (2018). Maadoittuminen  kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 2. tark. & laaj. painos. Kurikka: Valmiixi. 302 s. ISBN 978-952-5965-33-9 (kuv.).

Lisätietoja:

http://www.valmiixi.fi/2021/02/maadoittuminen-lisaa-luovuutta-ja.html

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.