Ober, Sinatra & Zucker: Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö

Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa, mikä edistää terveyttä ja toimintakykyä.
 
Ihmiset ovat koko historiansa ajan vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen signaalin. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle.

Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet. Kirjan ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker. Ota yhteys maahan ja parane.

Ober, Clinton, Stephen Sinatra & Martin Zucker (2015). Maadoittuminen kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 1. painoksen tarkistettu laitos. Kurikka: Valmiixi. 292 s. ISBN 978-952-5965-27-8.

Luokitus: UDK 615.8, YKL 59.4

Asiasanat: luonnonparannus, luontaishoito, vaihtoehtolääkintä, terveysvaikutukset; sähkömagneettiset ilmiöt, maadoittuminen

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2015/03/ober-sinatra-zucker-maadoittuminen.html

Lisätiedot: BTJ Digikirjo 9, Kirjavälitys ja http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?