Ober, Sinatra & Zucker: Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö, 3. p.

Ihmiset ovat kautta historiansa vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen varauksen. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle.

Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa, mikä edistää terveyttä ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä.

9789525965759


Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet. Kirjan ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen T. Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker.

Kirjan 3. painos on tarkistettu, uudistettu ja edelleen laajennettu. Ulkomitoiltaan ja sivumäärältään hiukan aiempaa suurempana se sisältää yhteensä 20 sivua maadoittumisesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten yhteenvetoja. Ota yhteys maahan ja parane!

 

Ober, Clinton, Stephen T. Sinatra & Martin Zucker (2022). Maadoittuminen  kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 3. tark., uud. & laaj. painos. Kurikka: Valmiixi. 308 s. Etukannen kuva: C. Gripenberg, takakannen kuva: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-75-9 (osa-4-värikuv.).

Luokitus: UDK 615.8, YKL 59.4

Asiasanat: luonnonparannus, luontaishoito, vaihtoehtolääkintä, itsehoito, terveysvaikutukset, terveys, urheilu, lemmikit; sähkömagneettiset ilmiöt, maadoittuminen

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2022/11/ober-sinatra-zucker-maadoittuminen.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.