Nuorten dekkari Kuolema Kultaisessa Kolmiossa

Kuolema Kultaisessa Kolmiossa on (varhais)teini-ikäisille suunnattu nuorten dekkari ja seikkailukirja, joka vie lukijansa Golden Triangleen Myanmarin, Laosin ja Thaimaan rajaseudulle Mekong-joen varrelle. Seutu tunnetaan yhtenä maailman pahamaineisimmista huumetuotantoalueista. Myös jalokivien salakuljetus ja laiton kauppa rehottavat. Verenpunaiset rubiinit ja valkoinen heroiini ovat Kultaisen Kolmion tappava yhdistelmä.

Kirjan päähenkilö Elsa matkustaa Kultaiseen Kolmioon isovanhempiensa mukana. Huumekaupan valtaisat voitot houkuttelevat rikosten polulle myös matkaseurueen jäseniä. Tapahtuu petos ja murha. Elsan tarkkaavaisuus paljastaa rikolliset.

Kirjan tapahtumaympäristö on todellinen ja kirjoittajan henkilökohtaisesti kokema. Kirjassa on värivalokuvakuvitus tapahtumapaikoilta. Kirja sisältää myös todellisuuspohjaista tietoa ja kuvausta seudun elämästä ja asukkaista ja tarjoaa siten fiktiivisen seikkailun yhteydessä nuoren maailmankuvaa avartavaa tietoainesta.

Kirjan on kirjoittanut Matti Uurinmäki. Teos kuuluu kirjoittajan Seikkailuja maailmalla -sarjaan, jolle on tunnusomaista tapahtumaympäristöjen autenttisuus. Kirja on aikaisemmin ilmestynyt e-kirjana, mutta julkaistaan nyt myös painettuna. Kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy. Arvioitu saatavuuspäivä 20.4.2020.

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.