Liisa Salo: Kuttulan kesä

Liisa Salon kirjoittama Kuttulan kesä kertoo sanoin ja kuvin, millaista elämää Kuttulassa vietetään kesäaikaan. Tapahtumapaikkana on rauhallinen maalaisympäristö. Näyttelijöinä toimivat luonnonmukaista elämää ihannoiva perhe: isä, äiti ja 5- ja 12-vuotiaat lapset.

Eläimet ja koko ympäröivä luonto ovat vahvasti mukana. Kesä alkaa keväällä, kun jäät lähtevät järvestä. Se päättyy siihen, kun ensimmäiset lumihiutaleet tipahtelevat maahan.

- Kirjaa oli todella hauska kirjoittaa, koska sen tapahtumat ovat elettyä elämää, ne vain putkahtelivat muistista. Haluan saattaa tarinani myös Sinun luettavaksesi. Ihania lukuelämyksiä, toivoo Liisa.

Kirja on kuvitettu taiteilija Reijo Raekallion akvarellimaalauksin.

9789525965612

Salo, Liisa (2020). Kuttulan kesä. Kurikka: Valmiixi. 68 s. Kuvitus: Reijo Raekallio. ISBN 978-952-5965-61-2 (koko 248x172 mm, liepeellinen, 4-väri).

Ilmestymisaika: 11/2020, huom. kustantajan ennakkomyynnissä ilmestymiseen saakka!

Luokitus: UDK 820/89(024.7), YKL 85.12.

Asiasanat: luonto, maaseutu, eläimet, vuohet, maanviljely, luontaistalous, luonnonmukaisuus, elinympäristö, metsä, kesä, vuodenajat, Suomi; sadut, tarinat, eläinkertomukset

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2020/09/liisa-salo-kuttulan-kesa.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Liisa Salon lastenkirja Kuttulan kesä ilmestyi viime vuoden lopulla. Kirjan kaksikymmentä tarinaa kertoo, millaista elämää isä ja äiti lapsineen ja eläimineen viettävät Kuttulassa kesäisin. Tarinat sijoittuvat kahteenkymmeneen vuoteen Lappajärven rannoilla Vimpelissä.

- Kirjan valmistuminen on nostanut parinkymmenen vuoden takaisen ajan myös uniin, Salo kertoo.

Järvi-Seudun Sanomat kävi haastattelemassa kirjailijaa. Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan verkkolehdestä, johon löytyy linkki kustantajan kotisivuilta: 

http://www.valmiixi.fi/2020/12/kuttulan-kesa-lappajarven-rannoilla.html

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.