Lee Euler: Entsyymien parantava voima

Miksi voit olla sairas, vaikka otat antioksidantteja, vitamiineja, yrttejä ja hivenaineita? Ruokavaliostamme puuttuu ravinne, josta kaikki luontaislääkäritkään eivät puhu. Sitä ei ole lainkaan useimmissa elintarvikkeissa, vaikka ne olisivat luomua ja lähes kaikki ruoanvalmistus- ja -käsittelytavat tuhoavat sen. Sen puute altistaa monille sairauksille.

Entsyymien parantava voima kertoo, kuinka voit lisätä entsyymit helposti takaisin ruokavalioosi. Ne eivät ainoastaan estä ikäviä terveysongelmia, vaan saatat myös lakata kärsimästä monista tämänhetkisistä vaivoista. Ne ovat parantaneet sydänpotilaiden verenkiertoa ja lievittäneet kipua nivelrikossa ja nivelreumassa. Ne ovat poistaneet allergioita ja närästystä, auttaneet haavojen paranemisessa, tuoneet energiaa ja kirkastaneet ajattelua.

Viiden tai kymmenen vuoden päästä useimmat ihmiset todennäköisesti ottavat entsyymejä yhdessä vitamiinien ja hivenaineiden kanssa. Tällä hetkellä vain harvat tietävät niistä. Tämä kirja esittelee nämä tärkeät ravinteet ja sen, miten voit käyttää entsyymejä terveytesi säilyttämiseen ja parantamiseen.

Kirjan kirjoittaja Lee Euler on kirjoittanut vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta jo viidentoista vuoden ajan. Kirjan 2. painos on tarkistettu, uudistettu ja laajennettu.

Euler, Lee (2015). Entsyymien parantava voima - läpimurto ravitsemuksessa. Tarkistettu, uudistettu ja laajennettu 2. painos. Kurikka: Valmiixi. 119 s. ISBN 978-952-5965-20-9.

Luokitus: UDK 613, YKL 59.34

Asiasanat: entsyymit, proteiinit, raakaravinto, ravitsemus, terveys

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2015/01/lee-euler-entsyymien-parantava-voima.html

Lisätiedot: BTJ Digikirjo (vko 11/2015), Kirjavälitys (tulossa valikoimiin) ja http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?