Lahjoita perinnettä -kampanja

 

Perinne siirtyy eteenpäin opettamalla, kertomalla, sitä elämällä. Nyt voitte tilata raikkaasti tähän aikaan tuotuja tuotteita toimitettavaksi puolestanne haluamallenne koululle, seuralle tai toiminta-ryhmälle. Lahjoittajan nimi ja saateteksti liitetään pakettiin. Lahjoitustuotteille on erikoishinnat.

MATKA KARJALAAN -LAUTAPELI

Pelissä seikkaillaan luovutetun Karjalan pitäjissä teitä, rautateitä ja vesistöjä pitkin. Samalla opitaan tietoa alueen historiasta ja kulttuurista. Mukana myös luovutetun Karjalan pitäjistä kertova vihko.

Erikoishinta toimituskuluineen vain 30 € (normaalihinta 34 €).

Tilaa lahjoituspeli täältä:

www.karjalainennuorisoliitto.fi/tuotteet/lahjoita-koululle/ Pelin on tuottanut ja sen perille toimittaa Karjalainen Nuorisoliitto, toimisto(at)karjalainennuorisoliitto.fi, p. 045 673 3223.

KERÄÄ KANSALLISPUKU -LAUTAPELI

Tässä pelissä tutustutaan kymmeneen suomalaiseen kansallispukuun eri pukualueilta. Pelin puvut ovat tarkistettuja tai uusia tutkittuja kansallispukuja. Lisämateriaalia pelistä ja sen puvuista löydät osoitteesta www.kansallispuku.com -> Kerää kansallispuku! Erikoishinta 32 € toimituskuluineen (normaalihinta 38 €). Voit tilata lahjatilauksen Puodista osoitteesta www.kansallispuku.com. Kirjoita tilauksen lisätietokenttään viesti, jonka haluat pelin mukaan.

Pelin on tuottanut ja sen perille toimittaa t:mi Soja Murto, soja(at)kansallispuku.com, p. 050 558 3911.

LEMPEE & LOVEE –KUUNNELMALEVY

Lempee & Lovee on Puhti-yhtyeen, Pekko Käpin, Samuli Volannon ja käsikirjoittaja-ohjaaja Johanna Keinäsen yhdessä toteuttama monitaiteellinen, suomalaisesta kulttuuriperinnöstä kumpuava Kalevala-konsertti. Lempee & Lovee raottaa deittailun esihistoriaa suomalaisen kansanperinteen, musiikin, tanssin ja teatterin keinoin. Nyt tämä kokonaisuus on kuultavissa äänitemuodossa.

Hinta: Ensimmäinen levy 20 €, seuraavat 15 €/kpl (sis.toimituskulut) Voit hankkia levyn osoitteesta: www.matkastudio.fi/folkextreme/lempeejalovee/

Musiikkinäyte levystä: https://soundcloud.com/puhti-1/jos-mun-tuttuni-tulisi

Esitystraileri: https://vimeo.com/122246871 Levyn kouluille toimittaa Folk Extreme ry, p. 044 504 9973.

T:mi Soja Murto
Soja Murto-Hartikainen
Hitsaajankuja 7
55800  IMATRA
050 – 588 3911
soja@kansallispuku.com
www.kansallispuku.com
Y-tunnus: 1649527-1 (FI16495271)
 

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?