Kirsi Lohtaja: Pienen Keltaisen Nallen tarinoita

Pienen Keltaisen Nallen tarinoita on kirjailija Kirsi Lohtajan viides kirja. Se sisältää yhdeksän satua loruineen ja nelivärisine kuvineen sekä kahdeksan satuihin liittyvää laulua nuotteineen. Kirjan reilun koon ansiosta se on hyvä avata myös nuottitelineelle.

Kirja sai alkunsa Tyttösen ollessa lähempänä kolmea ikävuottaan. Osa tarinoihin liitetyistä lauluista ja loruista syntyi jo ennen tarinoita. Laulujen ja lorujen joukkoon mahtuu niin Isin, Äitin kuin Tyttösen itsensäkin tekemiä.

Tyttönen piti saduista niin kovasti, että niitä luettiin joka päivä tunti tai pari. Ajan myötä hän alkoi kaivata lisää uusia satuja ja lauluja. Yhtenä iltana hän sanoi: ”Äiti, keksi sinä minulle satu! Ja tee minulle lisää lauluja!”

Toisessa kirjassaan, Elämää kristallilapsen kanssa, Lohtaja kertoo tosikertomuksen Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä vuosista.

9789525965056

Lohtaja, Kirsi (2020). Pienen Keltaisen Nallen tarinoita.Kurikka: Valmiixi. 60 s. Kuvat: Kirsi Lohtaja. ISBN 978-952-5965-05-6 (nid. B5-koko, 4-värikuvitus).

Ilmestymisaika: 11/2020, huom. kustantajan ennakkomyynnissä ilmestymiseen saakka!

Luokitus: UDK 820/89(024.7), YKL 85.12.

Asiasanat: nallet, lapset, luonto, eläimet, enkelit, laulut, lorut, musiikki, kasvatus, opetus; sadut, tarinat, nuottijulkaisut

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2020/02/pienen-keltaisen-nallen-tarinoita.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.