Helienda Toivio: Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin

Helienda Toivio on suomalainen Santiago de Compostelan pyhiinvaeltaja, joka on seurannut johdatusta Pohjois-Espanjaan, ja saanut sieltä arvokkaan vastauksen. Tätä rakkauden olotilaa, jumalallista rakkautta, hän on jakamassa maailmalle. Taustalla on oma valaistumiskokemus sekä ymmärrys siitä, mitä rakkauden olotila tarkoittaa maan päälle jokapäiväiseen elämään tuotuna.

Santiagon Camino – Tie Henkiseen Kotiin on kaksitasoinen matkakertomus. Sen alkuosa kertoo konkreettisesta matkasta kotiin uuteen maahan, Toivion pyhiinvaelluksista, muutosta Espanjaan sekä hänen elämästään Finisterrassa ja Muxíassa. Kirjan toinen osa kuvaa sisäisen tien löytymistä sielun kotiin – uusien ymmärrysten ja uhrauksien kautta.

Miten irrottautua omasta mielestä ja päästä ihmisyydestä vapauteen? Millaiseksi elämä muuttuu, kun on oman minän löytymisen kautta löytänyt sielun kodin? Oivalluksena on lopettaa elämisen näytteleminen ja kohdata se sydän, kuka oikeasti on. Henkisyys on tässä hetkessä. Rakkaus itseä kohtaan avaa tien suurimpaan rakkauden olotilaan, valaistumiseen.

Kirja on myös henkinen opas pyhiinvaeltajille sekä niille, jotka haluavat löytää syvimmän tarkoituksensa. Se antaa rohkaisua ja uutta näkökulmaa toisenlaiseen elämään ja etsintään: Kuka minä olen? Kuinka löydän täyden vapauden ja luottamuksen? Kuinka elän sydämelläni ja saan lahjaksi elämääni ilon, onnellisuuden ja rakkauden olotilan?

Elämämme tarkoitus on seurata omaa iloamme ja ajatella sydämellämme – kulkea vapauden, ilon, onnen ja rakkauden caminolla, pyhiinvaelluksella.

9789525965490

Toivio, Helienda (2017). Santiagon Camino – Tie Henkiseen Kotiin. Kurikka: Valmiixi. 202 s. ISBN 978-952-5965-49-0 (sis. 4-värikuvia).

Luokitus: UDK 914 tai 13, YKL 46.3 tai 15

Asiasanat: pyhiinvaellukset, pyhiinvaeltajat, Jaakontien pyhiinvaellus, Ranskalainen tie, matkakertomukset, Santiago de Compostela, Muxía, Finisterra; valaistuminen, rakkaus, sielu, parisielu, sieluntehtävä, kutsumus, intuitio, tunteet, vapaus, narsismi, ihmisyys, identiteetti, luontoyhteys, henkisyys, henkinen kasvu; esikoisteokset

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2017/07/toivio-santiagon-camino-tie-henkiseen.html

Lisätiedot: BTJ Digikirjo, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

KIRJAESITTELY

Helienda Toivion pyhiinvaelluskirja

Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin

ti 5.9.2017 klo 17-19

Saarijärven kirjastossa (yläkerta)

Tervetuloa!

"Elämämme tarkoitus on seurata omaa iloamme ja ajatella sydämellämme - kulkea vapauden, ilon, onnen ja rakkauden caminolla, pyhiinvaelluksella."

 

Lisätietoja: http://www.valmiixi.fi/search/label/Helienda%20Toivio

 

Score: 0

Helienda Toivion pyhiinvaelluskirja Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin on arvosteltu huhtikuun Ultra-lehdessä. Arvostelun on kirjoittanut Anneli Myllylä.

Henkinen etsiminen vei Toivion pyhiinvaellusmatkalle ensi kerran syksyllä 2014. Kirja ilmestyi kolme vuotta myöhemmin.

- Toivio kirjoittaa suoraan toiselle ihmiselle helppolukuisesti. Se on arvo, arvostelussa todetaan, erityisesti koska kirjan teksti on monitasoista. Vaikka Toivio ei esitä mitään mullistavaa, hän herättää miettimään. Kuka olen? Olenko tyytyväinen siihen? Kuinka voin löytää vapauden elää sydämelläni?

Lue lisää kustantajan sivuilta:

http://www.valmiixi.fi/2018/04/helienda-toivion-pyhiinvaelluskirja.html

Score: 0

Helienda Toivio kertoo pyhiinvaelluskirjastaan Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin Keravan kaupunginkirjastossa keskiviikkona 28.8.2019. Tilaisuus alkaa klo 18 Pentinkulma-salissa.

Toivio on Santiago de Compostelan pyhiinvaeltaja ja hänen kirjansa ensimmäinen osa kertoo pyhiinvaelluksista ja muutosta Espanjaan. Kirjan toinen osa kuvaa sisäisen tien löytymistä.

Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Kirjaa on myös mahdollista ostaa signeerattuna.

Tervetuloa!

Lisätietoja: http://www.valmiixi.fi/2019/08/rakkauden-caminolla-keravalla-288.html

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?