Gary Craig: EFT - tunteiden vapautustekniikat, 4. p.

Kirja EFT - tunteiden vapautustekniikat (4. painos) saattaa muuttaa elämäsi. EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, jonka kehitti Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig. Paljolti juuri koulutuksensa ansiosta hän pystyi luomaan ohjelman, joka perustuu tieteellisille periaatteille, eikä edellytä käyttäjältään uskoa asiaan. Tekniikka on järkevä ja yksinkertainen sekä helppo oppia ja käyttää.

"Kaikkien negatiivisten tunteiden syy on häiriö kehon energiajärjestelmässä." EFT (Emotional Freedom Techiniques) perustuu tähän löytöön.

Pohja EFT:lle luotiin jo 5000 vuotta sitten, kun kartoitettiin kehon hienojakoinen energiajärjestelmä ja meridiaanit, joista se muodostuu. Ne ovat keskeisiä myös akupunktiossa - voidaankin sanoa, että EFT ja akupunktio ovat serkkuja. EFT-tekniikalla eli naputtelemalla meridiaanien päätepisteitä voidaan nopeasti avata energiatukokset ja aikaansaada tunteiden ja energioiden vapautuminen, joka johtaa usein syvälliseen fyysiseen paranemiseen.

Suositun terveyskirjan 4. painoksessa on tilaa ja täydennettävä hakemisto myös omille muistiinpanoille. Kirja sopii hyvin sekä itseopiskeluun että kurssikirjaksi.

9789525965728

 

Craig, Gary (2022). EFT - tunteiden vapautustekniikat. Käsikirja. 4. painos. Kurikka: Valmiixi. 168 s. ISBN 978-952-5965-72-8 (kuvitettu).

Ilmestymisaika: 31.08.2022

Luokitus: UDK 61, 613 tai 615.8, YKL 59.4

Asiasanat: EFT, EFT-menetelmät, EFT-tekniikat, akupunktio, psykologia, urheilu, hoitomenetelmät, itsehoito, lääketiede; tunteet, terveys, sairaus, psyyke, keho

Kirjan esittely: http://www.valmiixi.fi/2022/09/craig-gary-eft-tunteiden.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, joka perustuu tieteellisille periaatteille. EFT-tekniikalla voidaan avata nopeasti energiatukokset ja aikaansaada tunteiden ja energioiden vapautuminen, joka johtaa usein syvälliseen fyysiseen paranemiseen.

Lue koko artikkeli täältä: https://tinyurl.com/2t9sjcfj

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.