Fantacor Ky julkaisee neljännen Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjan romaanin

Aapo Leisiön fantasiakirjasarja Pohjoisen legendat jatkuu uudella romaanilla Muukalainen. Fantacor Ky julkaisee kirjan suomeksi joulukuussa 2020.

Muukalainen jatkaa velho Arathuksen tarinaa, joka on tähän mennessä johdattanut hänet Casteniorin mantereelle örkkien ja haltioiden maille. Lukijat pääsevät mukaan Mioksen sisällissodan juonitteluihin ja taisteluihin sekä Wartheniorin eteläisiin osiin, jossa Gelendar menneet tapahtumat uhkaavat nuoren keisarikunnan rauhaa.

”Minulle on erityisen tärkeää näinä poikkeuksellisina aikoina, että jaksan tuottaa tarinoita niille ihmisille, jotka nauttivat kirjojeni ja fantasian lukemisesta. Fantasialla on tapana viedä lukijansa niin kauas todellisesta maailmasta sen murheista, kuin suinkin on mahdollista. Minä itse olen nauttinut elämässäni velhoista, lohikäärmeistä, ritareista ja keskiaikaa mukailevista taisteluista. Nyt haluan jakaa tuota samaa nautintoa muille omien kirjojeni sivuilla. Kirjoista saamani palaute on kannustanut minua jatkamaan ja ruokkinut motivaatiotani kirjoittaa yhden kirjan vuositahdilla normaalin päivätyöni ohella.” kirjailija Aapo Leisiö kertoo.

Muukalaisessa lukijaa kuljetetaan usean eri juonihaaran mukana tapahtumien syövereihin. Velho Arathus on yksi harvoista, joka kykenee hallitsemaan virtausta, luonnosta ammennettavaa energiaa. Arathus etsii Mioksen kuninkaan poikaa ja oppii haltioiden myötävaikutuksella virtauksesta uuden ja mullistavan ominaisuuden.  Arkanin ja Lynian matka kulkee herttua Sighilin pelastusretkelle, ja soturiveljekset joutuvat miettimään puoltaan ja tehtäväänsä Mioksessa uudestaan. Mioksen kirkon ja kuninkaan välit puhkeavat kahakoiksi, ja myös maata kiertävä saarnamies Matteo joutuu huomaamaan, että sisällissota vaikuttaa myös hänen koskemattomuuteensa.

Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjan osia on myyty muutamia satoja kappaleita. Sarja kunnioittaa perinteistä fantasiaa, mutta pyrkii murtamaan fantasialle ominaista hyvän ja pahan rajaa. Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjaan kuuluvat seuraavat romaanit ilmestymisjärjestyksessä: Lohikäärmeen kynsi (2016), Varjosielu (2017) ja Tulenkantaja (2019). Lohikäärmeen kynnestä ja Varjosielusta on otettu toiset painokset vuonna 2019.

Muukalainen ilmestyy pehmeäkantisena kirjana sekä e-kirjana.

Aapo Leisiö ei ole täysipäiväinen kirjailija, vaan hänen päivätyönsä kuluu turvallisuuden parissa. Hän on koulutukseltaan sotatieteiden kandidaatti ja asuu perheensä kanssa Vantaalla. Lisätietoa kirjailijasta ja kirjasarjasta www.fantacor.fi.

Lisätietoja:

Aapo Leisiö, aapo.leisio@fantacor.fi

Kasper Vuorinen, kasper.vuorinen@fantacor.fi

Arvostelukappaleet aapo.leisio@fantacor.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.