Doreen Virtue: Kristallilapset, 2. p.

Kristallilapset ovat uuden sukupolven selvänäköisiä ja herkkiä lapsia, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Kristallilapsilta puuttuu indigolasten tummempi puoli. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt noin 12–20-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Kristallilapset ovat sekä sisäisesti että ulkoisesti kauniita – yksi katse heidän silmiinsä kertoo jumalallisesta rakkaudesta ja viisaudesta. Heidän auransa ovat kirkkaat, säteilevät ja läpikuultavat – he näyttävät säteilevän sisältä ulospäin! He puhuvat menneistä elämistä, kaukaisista galakseista ja syvällisistä rauhan ja rakkauden käsityksistä.

Doreen Virtuen klassikoksi muodostunut Kristallilapset-kirja käsittelee monia asioita, joilla on vaikutusta näihin erityisiin lapsiin – esimerkiksi parantajan kykyjä, yhteyttä luontoon ja syömistapoja. Kirja sisältää kristallilasten ja heidän vanhempiensa sekä heidän opettajiensa haastatteluja. Se tuo esille seikkoja, jotka tekevät lapset onnellisiksi ja saavat heidät pysymään terveinä, mutta se kertoo myös sudenkuopista, joita meidän pitää välttää, etteivät kristallilapset menetä erityisiä lahjojaan. Kirjasta on nyt ilmestynyt 2. tarkistettu ja uudistettu painos.

Virtue, Doreen (2015). Kristallilapset – uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset. 2. tarkistettu ja uudistettu painos. Kurikka: Valmiixi. 112 s. Kansien kuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-21-6.

Luokitus: UDK 13, YKL 15.9.

Asiasanat: lapset; energia, aura, chakrat; persoonallisuus, sensitiivisyys, aistiyliherkkyys, erilaiset oppijat; enkelit, henget; parapsykologia, selvänäkö; luonto; kasvatus

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2015/08/doreen-virtue-kristallilapset.html

Lisätiedot: BTJ Digikirjo, Kirjavälitys ym. ja http://www.valmiixi.fi/

Score: 0

Olemme ottaneet lisäpainoksen myös Doreen Virtuen klassikoksi muodostuneesta kirjasta Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset.

Kirja kertoo selvänäköisistä ja herkistä kristallilapsista, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt jo noin 17-25-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Doreen Virtue: Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset

Virtue, Doreen (2020). Kristallilapset – uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset. Kurikka: Valmiixi. 2. tarkistetun ja uudistetun painoksen muuttamaton lisäpainos. 112 s. Kansien kuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-21-6.

Lisätiedot: 

http://www.valmiixi.fi/2021/01/lisapainokset-tuulia-heinosen-ja-doreen.html

Booky, Kirjastopalvelu, Kirjavälitys ja http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.