Ata Hautamäki: Paluu Käpylään

Nuori mies pääsee vankilasta koronan sulkemaan yhteiskuntaan. Rajoitukset vaikeuttavat vapautumiseen liittyvien unelmien toteuttamista. Eniten ne kuitenkin koskettavat ikääntyviä ihmisiä. Kisakylässä asuva vanha tuomari ärsyyntyy puuttumisesta elämäänsä.

Italiassa oopperalaulajatar kaipaa taloonsa Taivaskallion Kotipolulla, mutta Suomi on sulkenut rajansa. Hänellä on tuomarille erikoinen pyyntö, vaikka hän pelkää synkän salaisuutensa paljastuvan. Kun näin lopulta tapahtuu, tuomarin on tehtävä elämänsä vaikein päätös.

Kirjailija Ata Hautamäen Paluu Käpylään on romaani rikoksista, joka käsittelee syyllisyydentuntoa ja anteeksiantamista, lapsuuden vaikutusta nuoreen ja kesäistä rakkautta. Helsingin Käpylän lisäksi lukija pääsee vierailemaan Järvenpään PuistoBluesissa ja Halosenniemessä. Paluu Käpylään päättää kirjailijan Käpylä-dekkareiden sarjan.

9789525965643

Hautamäki, Ata (2021). Paluu Käpylään. Romaani rikoksista. Kurikka: Valmiixi. 230 s. Etukannen kuva: Tuire Saaripuu, takakannen kuva: Kari Hautamäki. ISBN 978-952-5965-64-3.

Ilmestymisaika: 04/2021, huom. kustantajan ennakkomyynnissä ilmestymiseen saakka!

Luokitus: UDK 894.541, YKL 84.2.

Asiasanat: rikokset, rakkaus, syyllisyys, sovitus, anteeksi­anto, vangit, tuomarit, perheet, ikäihmiset, Matteus-passio, Käpylä, Helsinki, Suomi; romaanit, dekkarit, kaunokirjalli­suus

Esittely: http://www.valmiixi.fi/2021/02/ata-hautamaki-paluu-kapylaan.html

Lisätiedot: Booky, Kirjastopalvelut, Kirjavälitys ja muut sekä http://www.valmiixi.fi

Score: 0

Kirjailija Ata Hautamäen kymmenes teos, Paluu Käpylään, päättää hänen Käpylä-dekkareidensa sarjan. Kyseessä on rikosromaani, jonka päähenkilöt ovat entinen vanki ja eläkkeellä oleva tuomari. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Helsingin Käpylän lisäksi Järvenpäähän.

Mervi Leivo on lukenut ja arvostellut kirjan Amusa.fi-sivustolla. Hän pitää kirjaa puhuttelevana ja toivoo sen kuluvan myös niiden käsissä, jotka eivät yleensä rikoskirjallisuutta lue. Kirja-arvion pääsee lukemaan kustantajan kotisivujen kautta:

http://www.valmiixi.fi/2021/05/ata-hautamaen-paluu-kapylaan.html

Score: 0

Ata Hautamäki on kirjailijavieraana Rahkolan kesässä Ikaalisissa sunnuntaina 13.06.2021. Hän kertoo klo 14.00 alkavassa tilaisuudessa (os. Rahkolankuja 10) uusimmasta viime vuoden kevääseen sijoittuvasta dekkaristaan Paluu Käpylään, joka päättää hänen Käpylä-aiheisten dekkareidensa sarjan. Lisäksi hän pohtii kirjailijan uralle ryhtymistä.

Lisätietoja löytyy kustantajan kotisivuilta:

http://www.valmiixi.fi/2021/06/ata-hautamaki-rahkolan-kesassa.html

Score: 0

Kirjailija Ata Hautamäeltä ilmestyi keväällä kahdeksas dekkari, Paluu Käpylään.

Senioriterveys-lehti julkaisi pitkän haastattelun Hautamäestä ja hänen uudesta kirjastaan, jonka valmistuminen ei ollut sairauden vuoksi lainkaan varmaa. Haastattelun on kirjoittanut Juhani Karvonen.

- Haluan kertoa tavallisista ihmisistä, kirjailija sanoo. - Heistä, joille sattuu ja tapahtuu, kuten oikeassa elämässäkin.

Haastattelu löytyy Senioriterveys-lehdestä ja dekkaria koskevan osuuden jutusta voi lukea kustantajan kotisivujen kautta: 

http://www.valmiixi.fi/2021/06/hautamaelle-kirjoittaminen-on-henkireika.html

Score: 0

Kirjailija Ata Hautamäki on Käpylän kirjaston vieraana tiistaina 26.10.2021. Tilaisuus alkaa klo 18. Hautamäkeä haastattelee Tintti Karppinen.

Kirjailijavierasillassa Hautamäki paljastaa kuulijoille, mikä kaikki onkaan totta hänen Käpylä-trilogiassaan. Sarjan päättävä dekkari, Paluu Käpylään, ilmestyi keväällä. Sen teemoja ovat muun muassa lapsuuden vaikutus nuoren elämään ja kesäinen rakkaus. Tilaisuudessa kirjailija myös signeeraa kirjojaan.

Hautamäen neljäs kirja, Talo Teiskossa -romaani, on myös Valmiixi-kustantamon julkaisema kaunokirja. Lisätietoja molemmista kirjoista sekä kirjailijavierasillasta löytyy kustantajan kotisivuilta:

http://www.valmiixi.fi/2021/10/ata-hautamaki-kapylan-kirjastossa.html

Score: 0

Kirjailija Ata Hautamäki on tavattavissa Helsingin kirjamessuilla torstaina 28.10.2021.

Hautamäki vierailee klo 12-12.30 Dekkariseuran osastolla 7p140 ja klo 13-13.30 hän signeeraa uutuuskirjaansa Paluu Käpylään Nysalor-kustannuksen osastolla 7k141. - Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja Valmiixi-kustantamon kotisivuilta:

http://www.valmiixi.fi/2021/10/ata-hautamaki-helsingin-kirjamessuilla.html

Score: 0

Kiitos suosituksista. Olisinpa tiennyt kirjamessuista. Rakastin Paluu mökille ja haluaisin kirjailijan signeeraavan kirjan minulle ...

Score: 0

Kirjailija Ata Hautamäki on tavattavissa Helsingin kirjamessuilla perjantaina 28.10.2022.

Hautamäki on tavattavissa klo 11.30 alkaen Suomen Dekkariseuran osastolla 7g111, missä hän signeeraa kirjojaan, myös uusinta dekkaria Paluu Käpylään. - Tervetuloa kirjamessuille!

Lisätietoja Valmiixi-kustantamon kotisivuilta:

http://www.valmiixi.fi/2022/10/kirjailija-ata-hautamaki-helsingin.html

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.