Nyt myynnissä - Teatterituottajan opas!

Suomen ensimmäinen Teatterituottajan opas on valmistunut!

Kirjoittajana tuottajakonkari Jukka Hytti, joka on tuottajan työnsä ohella myös opettanut teatterin tuottamista lukuisilla kursseilla sekä oppilaitoksissa.

Opas tarjoaa ammattituottajille, opiskelijoille ja harrastajille pätevät työkalut teatteriesityksen tuottamiseen. Kirjan hinta on 24 euroa + toimituskulut.

Teoksessa käsitellään kaikki esityksen tuottamiseen liittyvät osa-alueet käytännön esimerkein. Kirja kertoo, kuinka selvitä teatterin alalla budjetoinnista, aikatauluista, tiedotuksesta, lupa-asioista, markkinoinnista ja myynnistä. Se tarkastelee tuottajan roolia niin eri työyhteisöissä kuin työnantajan roolissakin.

TEATTERINTUOTTAJAN OPAS nid. 166 s., ovh 24 e, ISBN 952-471-484-1

Tuleeko Teille jo Harrastajateatteriliiton oma lehti REPLIIKKI?

Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa neliväripainoksena ja on tilattavissa helposti nyt myös sähköpostitse. Repliikki käsittelee harrastajateatterikentän ajankohtaisia kysymyksiä sekä seuraa tiiviisti alan kehitystä. Tietoja tapahtumista ja kursseista, uusista teksteistä, ensi-illoista/ esityksistä. Hinta 15 euroa /v. Julkaisemme myös muuta teatterialan kirjallisuutta ja näytelmäluetteloita. Lue lisää nettisivuiltamme www.shtl.fi

SUOMEN HARRASTAJATEATTERILIITTO Minervankatu 1 C 21 00100 HELSINKI Puh. (09) 406 432, faksi (09) 406 750 airi.lehtonen@shtl.fi

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?