Yhtenäistetty Oskar Merikanto 2019 julkaistu

Alue

Tuoreeseen teosluetteloon Oskar Merikannon teosluettelo (Honkakirja 2019) perustuva ohjeluettelo Yhtenäistetty Oskar Merikanto on julkaistu.

Opusnumeroituihin teoksiin on tullut vähemmän muutoksia, mutta opusnumerottomien osasto on kokenut kasvojenkohennuksen. Lukuisten uusien löytöjen lisäksi kaikille opusnumerottomille on annettu oma OM-numero (OM001-331), joihin jatkossa voi kätevästi hakuja osoitella (kunhan muutoksia tietokantoihin on tehty...).

Toivottavasti kenelläkään ei ole enää paperimuotoista ohjeluetteloa käytössään. Jos on, sen paikka on paperinkeräys. Vanhat PDF:t kannattaa myös heivata bittiavaruuteen pois sotkemasta. Ajankohtaisen luettelon tunnistaa sen etusivulla ja alla olevasta Emil Rundmanin ottamasta studiokuvasta nuoresta ja hyvälihaisesta Oskar Merikannosta.

Heikki Poroila

Kuva poistettu.

Score: 0

Jaska Järvilehto ehti huomauttaa, että olen jättänyt lyhenteet avaamatta. Tämä on totta, en ajatellut koko asiaa, koska meillä Helmet-tietokannassa ei ole näistä vielä tehty avauspäätöstä. Mutta koska itsekin kannatan lyhenteiden avaamista, vaihdan Merikannon RDA-tyyliseksi tältä osin. Ladatkaa perjantaina vasta.

Heikki Poroila

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?