Melartinin ja Merikl

Score: 0

Alusta toimi nopeammin kuin kirjoittaja, siksi tuo kryptinen ensimmäinen postaus.

Asia on perinteinen. Olen julkaissut verkkoversion 2.0 teoksesta Erkki Melartinin teosluettelo (2016/2020). Pieniä korjauksia on aika paljon sekä myös marginaalisia lisäyksiä. Tarvetta ohjeluetteloiden päivityksiin ei ole.

Olen myös siirtänyt verkkoon 2019 julkaistun teoksen Oskar Merikannon teosluettelo, jonka paperipainos on lopussa. Tässä linkki verkkoversioon 1.0.

Molempia luetteloita saa vapaasti kopioida ja levittää ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Heikki Poroila

PS Eräs kollega uteli, vieläkö aion puuhailla teosluetteloiden parissa. Kyllä aion. Työn alla on Olli Virtaperkon teosluettelo, joka on lajissaan ensimmäinen eli elävän säveltäjän luettelo. Siitä tehdään paperiversio ja sitten pidetään yllä PDF-muotoisena. Vuonna 2021 käyn myös Leevi Madetojan kimppuun Suomen Säveltäjät ry:n suosiollisella tuella. Valmista todennäköisesti 2022.

Score: 0

Tämä on mahtavaa nähdä. Onko muitakin tällaisia? Olen etsinyt teosta pitkään ja näyttää siltä, ​​että tällaisen alustan käyttö on hieno työkalu tarvitsemani kirjallisuuden löytämiseen. Olen nähnyt, että johonkin tähän viitataan lukemassani, mikä on mukavaa nähdä. Toivottavasti tämä voi jatkua, koska saatat olla loistava työntekijä, jolta voin oppia tulevaisuudessa käsiteltävien aiheiden suhteen.

Score: 0

Vau, tämä on todella mahtavaa! Itse asiassa etsin vain jotain tällaista ja näin tämän viestin. Viestisi todella sai minut kiinnostumaan tästä, saattoi joutua tutkimaan sitä myöhemmin, jotta voisin oppia lisää asioita.

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.