Hessu Haaksiluoto - Naguaali: Lauluja kaikesta tästä

Säveltäjä-laulaja Hessu Haaksiluoto julkaisi ensimmäisen albuminsa Neitoperho 2.4. 2004. Silloin hänen herkkää mutta samalla vahvaa ääntänsä ihasteltiin laajalti. Kauniit kappaleet, joita siivittivät upeat tekstit koskettivat kuuntelijoita ihan uudella tavalla.

Hessulle jäi vielä paljon sanottavaa. Lauluja kaikesta tästä –albumin kappaleet osuvat suoraan sydämeen, koska Hessu on pitänyt kiinni vahvasta tekstimaailmastaan.Levyn kuulleet alan ammattilaiset ovat verranneet sitä mm. Hectorin ja Edu Kettusen tuotantoon. Hessu myöntää olevansa itsekin tyytyväinen tulokseen.-Luovuus on raskas prosessi, jopa fyysisesti. Toivon, että voin musiikillani auttaa ja luoda toivoa, että elämä kantaa. hän sanoo.

Tämä levy ei ole mikä tahansa albumi. Käytyään elämän syvissä virroissa Hessu haluaa lahjoittaa osan myynnistä kertyvästä tuotosta Stop huumeille ry:n bändikoulun käynnistämiseen. -Tuotolla tuetaan päihdehelvetistä toipuvien raittiita elämäntapoja. Tarkoitus olisi hankkia erilaisia vermeitä yhdistyksen musiikkitoimintaan, sekä järjestää sävellys-ja sanoituskursseja.

Helsingin rautatientorilla järjestetään 21.6. YK:N huumeiden vastaisena päivänä konsertti, jossa Naguaali-yhtye esiintyy. Paikalla on paljon mediaa, koska huumeiden vastainen työ koetaan erittäin tärkeäksi. Kesän mittaan Hessua ja hänen musiikkiaan tullaan kuulemaan radioissa ja lehdistökin on ottanut hänen tarinansa ja musiikkinsa omakseen. Jokainen on valmis kantamaan kortensa kekoon näin tärkeän asian A.Reija Kokkola, toimittaja

Julkaisupäivä: 21.6.2005Tuotekoodi:CD-NG002ean-koodi:6420114012180Tukkumyynti ja markkinointi : VL-MusiikkiJakelu : Vähittäiskaupat kautta maanTiedotus: www.naguaali.com ja Reija Kokkola (toimittaja)

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?